De nieuwe opbouwzaaimachine Cataya 4000 Super

Amazone introduceert de Cataya 4000 Super mechanische zaaimachine. Het tweede model in het Cataya Super-assortiment dat vorig jaar op de markt is gebracht. De nieuwe zaaimachine is ontworpen voor bedrijven die maximale slagkracht vereisen voor maximale prestaties. Dit wordt verzekerd door de werkbreedte van 4,0 m en het grotere volume van de zaadtrechter van 1180 liter in vergelijking met het basismodel van 3,0 m. Met het verhoogde volume van de zaadtank tot 1.730 liter met behulp van een opzetrand van 550 liter kan de nieuwe Cataya 4000 Super nog efficiënter werken. De nieuwe combinatie van 4,0 m kan met een werksnelheid tot 12 km / u worden gereden.

De opbouwzaaimachine is uitgerust met het Precis-doseersysteem, waarmee snel kan worden geschakeld tussen fijn en normaal zaad. De afvoertrechters van de doseerbehuizingen zorgen voor minimale residuen. De Cataya 4000 Super heeft de elektrische doseeraandrijving die geschikt is om elektrisch halfzijdig te schakelen aan een zijde of beide zijdes tegelijk halfzijdig schakelen aan één zijde of beide zijdes tegelijk. De volledige aanpassing vindt plaats in het SmartCenter. Daar wordt de kalibratie uitgevoerd met behulp van drukknoppen of de optionele TwinTerminal en wordt de zaaidiepte van de TwinTec dubbele schijfkouters centraal ingesteld. Deze zijn leverbaar op rijafstanden van 12,5 cm of 15,4 cm.

De Cataya 4000 Super heeft standaard een hydraulische schaardrukverstelling. Voor optimale zaadbedekking is de beproefde Exact-eg inclusief hydraulisch uitheffen of een eg op het kouter optioneel verkrijgbaar of eg op de schaar optioneel verkrijgbaar.

Als grondbewerking worden hier de nieuwe rotorkopeggen of rotorcultivatoren van de 01-generatie gebruikt. Daar kunt u kiezen tussen de rotorkopeg KE Super of de rotorcultivators KG Special of KG Super. De Cataya 4000 Super wordt vanaf juli 2018 geleverd.


Sunday 22 July 2018
Nieuws
Kamps de Wild presenteert nieuwe …
Kamps de Wild, importeur van CLAAS en AMAZONE, hee…
De nieuwe opbouwzaaimachine Catay…
Nieuwe AMAZONE-opbouwzaaimachine Cataya 4000 Super…
Nieuwbouw Kamps de Wild
Het kenmerkende pand aan de A12 op de Edisonstraat…
AMAZONE CombiDisc
Voor een combinatie met de mechanische opbouwzaaim…
AMATECHNICA 2018
Onder het motto "GO for Innovation" heeft de "Amat…
AMATRON 4
Als noviteit introduceert Amazone met zijn nieuwe …
Nieuwe zaaimachine AD-P 01 Specia…
Nieuwe zaaimachine AD-P 01 Special met QuickLink
2017: De omzet van AMAZONE steeg …
2017: De omzet van AMAZONE steeg naar € 457 miljoe…
Amazone frontaanbouw kunstmeststr…
Amazone frontaanbouw kunstmeststrooier
Amazone stelt nieuwe aanhangertan…
Amazone stelt nieuwe aanhangertank XTender-T voor.