DEUTZ-FAHR 9 serie TTV, grenzeloze productiviteit

DEUTZ-FAHR 9 serie TTV, grenzeloze productiviteit

9 Serie TTV in 5 stappen:

  • Innovatie
  • Vermogen
  • Wendbaarheid en flexibiliteit
  • Ergonomie
  • Ontwerp

DEUTZ-FAHR treedt toe tot het hoogvermogenssegment met de introductie van de tractoren van de nieuwe 9 Serie, d.w.z. vier modellen van 270 pk tot 340 pk met continu variabele TTV-transmissies.

Deze tractoren bieden niet alleen ergonomie en bestuurderscomfort maar ook zuinig brandstofverbruik en lage vaste kosten, in samenwerking met Giugiaro Design is er ook een nieuwe stijl ontwikkeld. De duidelijke en heldere vorm van de motorkap, de aparte cabine en allerlei toegepaste materialen van topkwaliteit resulteren in een stoer maar gebruiksvriendelijk design, het keurmerk van de recente ontwikkelingen van de tractoren van DEUTZ-FAHR.

De nieuwe modellen leveren weergaloze prestaties wanneer ze werken met ploegen of diepe woelers, hetgeen het geval is wanneer de tractoren cultivators met hoog vermogen voorttrekken. Hun betrouwbaarheid en zuinigheid zijn werkelijk van topniveau, zonder dat de 9 Serie aan veelzijdigheid en wendbaarheid inlevert en dat is van fundamenteel belang.

Het vermogen wordt geleverd door DEUTZ TTCD 7,8 liter twin turbo zescilinder motor die voldoet aan de meest recente Tier 4final-emissienormen en vier kleppen per cilinder gebruiken. Deze motoren hebben een turbocompressor en intercooler en maken gebruik van een ingebouwde elektronische regeling voor het DCR-inspuitsysteem (DEUTZ Common Rail) en nabehandeling van de uitlaatgassen met de SCR-oxidatiekatalysator en het DPF-roetfilter.

De forse brandstoftank van 600 liter staat garant voor onafgebroken werkdagen op het veld of op de weg, het nieuwe elektronisch gestuurde koelsysteem verzekert een maximale efficiëntie en een laag verbruik. Bijzonder handig tijdens werkzaamheden bij warm weer.

Snelle reacties, veilig en nauwkeurig: dit zijn de kenmerken van de continu variabele ZF Terramatic TMT 32 transmissie; hiermee wordt een nieuw niveau van brandstofbesparing behaald, zowel tijdens het werk op het veld als transport over de weg. De topsnelheid van 60 km/u kan worden bereikt bij een motortoerental van 1.780 tpm, 50 km/u bij 1.480 tpm of 40 km/u bij 1.350 tpm. Het PTO-pakket draagt, met drie snelheden van 540E/1000/1000E en progressieve hydraulische sturing, ook bij aan de brandstofbesparing.

In het veld en op de weg kan de situatie voortdurend veranderen, maar dankzij de voorasophanging beschikt de 9 Serie over voortreffelijke rijeigenschappen en uitstekend comfort. Een tractor moet ook perfect kunnen stoppen en hiervoor zorgt het PowerBrake-remsysteem, dat maar een kleine input nodig heeft om de tractor veilig tot stilstand te brengen. De remuitrusting bevat bovendien een elektronische parkeerrem (EPB), die natuurlijk zorgt voor het inschakelen van de parkeerrem. De externe droge schijfremmen op de vooras zijn verkrijgbaar als optie (standaard bij 60km/u) en dragen aanzienlijk bij tot de geweldige remprestaties.

Het hydraulische systeem is voorzien van een lastafhankelijke pomp van 210 l/min die werkt aan 200 bar en tot negen dubbelwerkende hydrauliekventielen telt, waarvan er vier een maximaal debiet afgeven om te voldoen aan alle wensen van de moderne werktuigen. Ze worden stuk voor stuk elektronisch bediend met timerfunctie en doorstroomregeling.

De olietank van 80 liter voor het hydraulische systeem is onafhankelijk van het oliereservoir, zodat er geen stof of vuil in terecht kan komen via de hydrauliek ventielen. Het maximale hefvermogen bij de snelkoppelhaken van de achterhefinrichting bedraagt 12.000 kg.

Met de MaxiVision cabine stijgen de tractoren van 9 Serie nog verder in aanzien. Het interieur is comfortabel en rustig met prima zicht rondom, te danken aan de nieuwe voorruit die uit één stuk bestaat. Voor verder comfort zorgen ook de kwaliteitsmaterialen van het functionele "soft grip" stuurwiel en de plaats van het ontspiegelde WorkDisplay naast de bestuurdersstoel. Optioneel zijn het 12” touch screen (iMonitor 2.0) en het Agrosky GPS systeem.

Voor DEUTZ FAHR is de introductie van de 9 Serie een belangrijke mijlpaal, die de prijzenkast van de 7 Serie TTV op de voet volgt en aanzienlijk bijdraagt tot de efficiëntie van de moderne landbouw, waar doeltreffendheid, zuinigheid en betrouwbaarheid tegenwoordig niet meer weg te denken zijn.


Saturday 18 July 2015
Nieuws
DEUTZ-FAHR breidt de reeks modell…
DEUTZ-FAHR breidt de reeks modellen van de 6-Serie…
Sponsoring van NTTO door SDF Bene…
SDF Benelux, de verkoopmaatschappij voor het merk …
De nieuwe 7 serie van DEUTZ-FAHR
De nieuwe 7 serie werd door DEUTZ-FAHR ontwikkeld …
Het DEUTZ-FAHR Export programma
DEUTZ-FAHR heeft altijd zijn klanten hoogtechnolog…
Een brede range van Deutz-Fahr sm…
DEUTZ-FAHR heeft een nieuwe generatie van smalspoo…
DEUTZ-FAHR 6215 RCshift wint de B…
DEUTZ-FAHR 6215 RCshift wint de Best Design award
De DEUTZ-FAHR ARENA. Weer een sta…
u de nieuwe tractorenfabriek in Lauingen aan de Do…
De nieuwe 7 Serie van DEUTZ-FAHR …
De nieuwe 7 Serie werd door DEUTZ-FAHR ontwikkeld …
De nieuwe 6 Serie van DEUTZ-FAHR
Of het nu gaat om een groot, middelgroot of klein …
SDF: 2015 resultaten Verhoging va…
SDF: 2015 resultaten Verhoging van de resultaten, …
DEUTZ-FAHR breidt Cshift serie na…
Tijdens de Agritechnica werd de 6-serie Cshift in …
De allereerste 9-serie trekker va…
Afgelopen week is door dealer Wagricom te Reusel d…
Deutz-Fahr serie 9, nu op de mark…
Met de lancering op de markt in het hoge pk-segmen…
De nieuwe DEUTZ-FAHR C9000-maaido…
Belangrijk nieuws in huize DEUTZ-FAHR en weer een …
SAME DEUTZ-FAHR wijzigt haar bedr…
SAME DEUTZ-FAHR heeft de wijziging van haar naam i…
Same Deutz-Fahr maakt wijziging d…
SAME DEUTZ-FAHR BENELUX maakt graag bekend dat wij…
Aardgastrekker klaar voor praktij…
Deutz – Fahr, DEUTZ AG en de universiteit van Rost…
Driver Extended Eyes van DEUTZ-FA…
Een internationaal comité van deskundigen heeft ti…
Overdracht 4 nieuwe DEUTZ-FAHR tr…
Op 8 september j.l. nam loonbedrijf Grolleman de s…
DEUTZ-FAHR "drive it to believe i…
DEUTZ-FAHR en haar dealers nodigen u van harte uit…
DEUTZ-FAHR lestrekkers
Recentelijk zijn twee DEUTZ-FAHR tractoren door on…
Schenking 3 antieke SAME trekkers
Op 27 mei jongsleden heeft dhr. H. Kamping uit het…
De nieuwe DEUTZ-FAHR C6000 Serie
De C6000 Serie bestaat uit uiterst efficiënte, com…
DEUTZ-FAHR 9 serie TTV
DEUTZ-FAHR treedt toe tot het hoogvermogenssegment…
Nieuw: 7250 TTV WARRIOR
Tractie haalt de 7250 TTV WARRIOR uit de DEUTZ-mot…
De eerste spade DEUTZ-FAHR LAND
Lodovico Bussolati, CEO van SAME DEUTZ-FAHR Group …
DEUTZ-FAHR presenteert de CSHIFT
De Deutz-Fahr 6 Serie zijn gezien het gebruik van …