Het DEUTZ-FAHR Export programma

DEUTZ-FAHR heeft altijd zijn klanten hoogtechnologische middelen aangeboden met als doel landbouwers en loonbedrijven over de hele wereld machines te leveren die hun werk vereenvoudigen en de productiviteit maximaliseren, dankzij het hoge niveau van technologische evolutie, betrouwbaarheid en comfort. Het wereldwijde-gamma van DEUTZ-FAHR voor de export onderscheidt zich altijd door sterkte, levensduur en gebruiksgemak, verstandig verenigd met een modern en functioneel ontwerp en een nog hoog comfortniveau.

DEUTZ-FAHR 3042 E: eenvoudig en robuust

De modellen van de 3E-familie van DEUTZ-FAHR zijn eenvoudig qua structuur. Aangedreven door een spaarzame en betrouwbare Simpson-motor met 3 cilinders met natuurlijke aanzuiging en directe inspuiting, wordt de familie gekenmerkt door haar extreme betrouwbaarheid en het maximale toerental van enkel 2000 omw/min. Ondanks hun eenvoud, bieden de DEUTZ-FAHR 3E tractoren een hoog comfortniveau. De extreem lage prijs maakt deze machines snel aantrekkelijk, ook voor de kleinste boerderijen. De transmissie 8+2 laat een maximale snelheid toe van 30 km/u; Het open-center hydraulische systeem en de aftakas met 540 omw/min maken het mogelijk elk type werktuig te koppelen zonder aanpassingsproblemen. De veiligheid wordt gegarandeerd door de natte schijfremmen en door de mechanische bediende parkeerrem.

DEUTZ-FAHR 4075 E: een concentraat van productiviteit

Het 4E-gamma, zowel leverbaar in modellen met 2 als met 4-wielaandrijving, wordt gekarakteriseerd door een hoge efficiëntie en optimale manoeuvreerbaarheid, aangeboden met een modern design en een hoog comfort niveau. De grote compactheid van het geheel van deze middelen maakt ze ook enorm geschikt voor gespecialiseerde teelten in rijencultuur; dankzij de optimale verhouding gewicht/vermogen, de aftakas met hoog rendement en een hoogwaardig hydraulisch systeem, verzekeren de tractoren van het 4E-gamma uitmuntende prestaties en een laag verbruik. De veronderstelde gewichtsverdeling, de 100% blokkeerbare differentiëlsloten met mechanische bediening en de grote vrije hoogte zorgen ervoor dat het 4E-gamma extreem veelzijdig is en in staat is hoge prestaties te garanderen voor elke landbouwbewerking.

Het gamma bestaat uit 5 modellen: De eerste 4 (4050 E, 4055 E, 4065 E en 4075 E) hebben motoren met 3 cilinders van de SDF 1000.3 familie, respectievelijk van 50, 62, 72 en 82 pk, terwijl op de 4080 E een 4 cilinder SDF 1000.4 van 80 pk geïnstalleerd is. Alle motoren garanderen een direct oproepbaar vermogen, ook bij lage toerentallen, en ze maken gebruik van de elektronische aansturing wat de bestuurder toelaat een bepaald toerental in te stellen en opnieuw op te roepen terwijl deze daarna constant gehouden wordt. Het exclusieve SDF-systeem met een brandstofpomp voor elke cilinder (beslist geavanceerd ten opzichte van traditionele roterende pompen) verzekert een homogene verstuiving, voor een directe vermogensafgifte in alle werkomstandigheden.

De vtransmissie met 5 versnellingen en 3 groepen heeft een gesynchroniseerde mechanische omkeerinrichting en de minireductor, zodat het beschikt over 30 versnellingen vooruit en 15 achteruit. De maximumsnelheid is 40 km/u. De standaard aftakas heeft een onafhankelijke mechanische koppeling; naast de 540 omw/min aftakas is ook de economische (540 ECO) voorzien; ook de gesynchroniseerde PTO is standaard.

Het hydraulische systeem van het 4E-gamma voorziet standaard twee onafhankelijke pompen: de eerste beschikt over 42 l/min en beheert de achterhef en de hulpverdeelventielen ,terwijl de tweede zorgt voor de hydraulische besturing. De krachtige hydraulische achterhef heeft een maximale capaciteit van 2500 kg op de twee kleinste modellen en van maar liefst 3490 kg op de resterende 3.

Het bedieningsplatform onderscheidt zich door de moderne en rationele stijl met een onberispelijke zorg voor details en absoluut comfort. De logische en intuïtieve plaatsing van de bedieningshendels, samen met de moderne instrumentatie, garanderen dat de bestuurder een onmiddellijke en constante controle heeft over de belangrijkste functies van de machine.

DEUTZ-FAHR Agrotrac 115.6 turbo: een onvermoeibare werker

De Agrotrac 115.6 turbo heeft een krachtige motor met 6 cilinders van de 1000-reeks (ontworpen door de SDF-groep voor gebruik in de landbouw), die een maximaal vermogen ontwikkelt van 115 pk met 2350 omw/min, en een maximaal koppel van maar liefst 478 Nm bij 1400 omw/min. Het gaat om een prestatie, die zich perfect aanpast aan de transmissie met 5 versnellingen en 3 groepen (voor een totaal van 15 versnellingen vooruit en ook achteruit), met een maximumsnelheid van 40 km/u. De 100% sperwerkingg met elektrohydraulische bediening van de differentiëlen maakt de Agrotrac 115.6 turbo perfect voor de meest zware werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het bewerken van de grond. De optionele super-reductor verhoogt de beschikbare versnellingen tot 20 voor elke rijrichting en laat ook toe de bewerkingen handig uit te voeren met extra lage snelheden: met de motor bij nominaal toerental bereikt men een snelheid van 0,52 km/u. De aftakas heeft een elektrohydraulische bediening, met daartoe bestemde meervoudige natte plaatkoppeling; de toerentallen met 540 en 1000 omw/min garanderen een optimale veelzijdigheid inzake gebruik. De remmen (met natte schijf op alle 4 de wielen) en het stuur met hydrostatische bediening (aangedreven door een daartoe bestemde pomp) zorgen voor een hoge actieve veiligheid, ook bij het uitvoeren van zware transporten op hellingen. Het open-center hydraulische systeem, met pomp van 58 l/min bestemd voor de 3 dubbelwerkende ventielen achteraan en achterhefinrichting met categorie 2; De maximale capaciteit van deze laatste is maar liefst 6200 kg om daarmee zware werktuigen toe te laten die veeleisend zijn inzake hydraulische kracht.

Het Agrotrac-gamma is zowel leverbaar met platform en ROPS-achterframe met twee stijlen en zonnedak, als met geluidsdichte cabine met airconditioning. Het ergonomisch niveau is zeer hoog dankzij een ergonomische en rationele verdeling van de bedieningen.

DEUTZ-FAHR C5305: delicaat met het graan en efficiënt in de reiniging

De C5000 is een gamma dat uitdrukkelijk ontworpen werd voor de markten buiten Europa. De machine heeft een extreem compacte lay-out wat garant staat voor optimale prestaties inzake oogstcapaciteit en reiniging van het graan terwijl deze werkt met extreem gereduceerde gebruikskosten.

De compactheid is net één van de sterke punten van deze familie: dankzij de hoge manoeuvreerbaarheid en een breedte in transport van nog geen 3m (met voorbanden 620/5R26), is de machine in staat ook slecht toegankelijk stukken te bereiken, waar het niet mogelijk is te oogsten met diverse andere maaidorsers.

Het C5000-gamma van DEUTZ-FAHR heeft betrouwbare Deutz TCD L6 motoren met 6 cilinders, voorzien met elektronisch bediende inspuiting met Common Rail, die 160 pk levert (voor de C5205) en 180 pk (voor de C5305); de transmissie voor de rijbeweging wordt bediend via een mechanische versnellingsbak met 3 groepen, gekoppeld aan een hydrostatische motor.

Het dorsen gebeurt met een dorstrommel die werkt met een dorskorf vooraan en achteraan onafhankelijk regelbaar.

Met zijn 5 gesloten stroschudders gemonteerd op lagers, de monolithische voorbereidingsbodem, de ventilatie over de volledige breedte, de ruime zeven en het speciale DGR-graanretoursysteem (Double Grain Return) aanwezig op beide zijden, garandeert het C5000-gamma een perfecte reiniging en maximale zorgzaamheidvan het geoogste graan.

De exclusieve maaiborden van DEUTZ-FAHR hebben werkbreedtes van 3,6 m en 4,8 m; ze zijn gekenmerkt door hun structuur die een uitmuntende verdeling van het gewicht, grote stabiliteit en lange levensduur kennen. De vijzel met een grote diameter, met intrekbare vingers in het centrale deel, zorgt voor een constant en efficiënte toevoer naar het invoerkanaal, dat uitgerust is met een omkeerinrichting om eventuele oopstoppingen op te lossen.

De graantank heeft een capaciteit van 4,6 m³ en kan in slechts één minuut geleegd worden dankzij de losvijzel van meer dan 75 l/s.

De Commander Cab Evo cabine biedt een hoog comfort en omvat een bedieningspaneel met alle noodzakelijke bedieningsfuncties en afstellingen om in maximaal comfort en veiligheid te werk te gaan.

De rijsnelheid wordt beheerd via de multifunctionele hendel die tevens ook de bediening van de belangrijkste functies van de kop toelaat.


Tuesday 7 March 2017
Nieuws
DEUTZ-FAHR breidt de reeks modell…
DEUTZ-FAHR breidt de reeks modellen van de 6-Serie…
Sponsoring van NTTO door SDF Bene…
SDF Benelux, de verkoopmaatschappij voor het merk …
De nieuwe 7 serie van DEUTZ-FAHR
De nieuwe 7 serie werd door DEUTZ-FAHR ontwikkeld …
Het DEUTZ-FAHR Export programma
DEUTZ-FAHR heeft altijd zijn klanten hoogtechnolog…
Een brede range van Deutz-Fahr sm…
DEUTZ-FAHR heeft een nieuwe generatie van smalspoo…
DEUTZ-FAHR 6215 RCshift wint de B…
DEUTZ-FAHR 6215 RCshift wint de Best Design award
De DEUTZ-FAHR ARENA. Weer een sta…
u de nieuwe tractorenfabriek in Lauingen aan de Do…
De nieuwe 7 Serie van DEUTZ-FAHR …
De nieuwe 7 Serie werd door DEUTZ-FAHR ontwikkeld …
De nieuwe 6 Serie van DEUTZ-FAHR
Of het nu gaat om een groot, middelgroot of klein …
SDF: 2015 resultaten Verhoging va…
SDF: 2015 resultaten Verhoging van de resultaten, …
DEUTZ-FAHR breidt Cshift serie na…
Tijdens de Agritechnica werd de 6-serie Cshift in …
De allereerste 9-serie trekker va…
Afgelopen week is door dealer Wagricom te Reusel d…
Deutz-Fahr serie 9, nu op de mark…
Met de lancering op de markt in het hoge pk-segmen…
De nieuwe DEUTZ-FAHR C9000-maaido…
Belangrijk nieuws in huize DEUTZ-FAHR en weer een …
SAME DEUTZ-FAHR wijzigt haar bedr…
SAME DEUTZ-FAHR heeft de wijziging van haar naam i…
Same Deutz-Fahr maakt wijziging d…
SAME DEUTZ-FAHR BENELUX maakt graag bekend dat wij…
Aardgastrekker klaar voor praktij…
Deutz – Fahr, DEUTZ AG en de universiteit van Rost…
Driver Extended Eyes van DEUTZ-FA…
Een internationaal comité van deskundigen heeft ti…
Overdracht 4 nieuwe DEUTZ-FAHR tr…
Op 8 september j.l. nam loonbedrijf Grolleman de s…
DEUTZ-FAHR "drive it to believe i…
DEUTZ-FAHR en haar dealers nodigen u van harte uit…
DEUTZ-FAHR lestrekkers
Recentelijk zijn twee DEUTZ-FAHR tractoren door on…
Schenking 3 antieke SAME trekkers
Op 27 mei jongsleden heeft dhr. H. Kamping uit het…
De nieuwe DEUTZ-FAHR C6000 Serie
De C6000 Serie bestaat uit uiterst efficiënte, com…
DEUTZ-FAHR 9 serie TTV
DEUTZ-FAHR treedt toe tot het hoogvermogenssegment…
Nieuw: 7250 TTV WARRIOR
Tractie haalt de 7250 TTV WARRIOR uit de DEUTZ-mot…
De eerste spade DEUTZ-FAHR LAND
Lodovico Bussolati, CEO van SAME DEUTZ-FAHR Group …
DEUTZ-FAHR presenteert de CSHIFT
De Deutz-Fahr 6 Serie zijn gezien het gebruik van …