New Holland Agriculture T6 Dynamic CommandTM

ew Holland Agriculture T6 Dynamic CommandTM Nieuwe krachtige transmissie

 • Uitbreiding van de bekroonde reeks T6-tractoren
 • Dynamic CommandTM: Efficiëntie in het hart van de transmissie
 • Functies voor productiviteit, eenvoudige automatisering
 • Superieur comfort voor de gebruiker, minder input van de bestuurder, hoger rendement

Uitbreiding van de bekroonde reeks T6-tractoren

New Holland Agriculture heeft de T6-reeks aangevuld met de nieuwe T6 Dynamic CommandTM, een multifunctionele tractor voor verschillende soorten toepassingen. Deze nieuwe T6.145, T6.155, T6.165 en T6.175 zijn de enige modellen op de markt in dit segment met de nieuwe 8-traps halfautomatische Powershift-transmissie. Deze bijzonder veelzijdige tractoren zullen een aanwinst vormen voor elk machinepark of het nu om akkerbouw, veeteelt, zuivelbedrijven, loonwerkers of activiteiten met hooi en hakselen gaat.

Met de nieuwe modellen biedt New Holland nu nog meer keuzemogelijkheden. Klanten die op zoek zijn naar basistechnologie in een tractor die vooral wordt gebruikt voor toepassingen op het erf en lichte toepassingen op het veld in de buurt van het landbouwbedrijf kunnen kiezen voor de T6 16x16 Electro CommandTM met 4-traps halfautomatische Powershift. Landbouwers die een multifunctionele tractor zoeken voor grondbewerking en transport, kunnen kiezen voor de nieuwe T6 24x24 Dynamic CommandTM. Klanten die veelzijdige toepassingen willen uitvoeren waarbij nauwkeurige snelheden van essentieel belang zijn, vinden de perfecte oplossing in de bekroonde T6 Auto CommandTM met continu variabele transmissie.

Sean Lennon, directeur van de productlijn tractoren, legt uit: “New Holland heeft een uitstekende reputatie om klanten in dit segment vooral een ruime productkeuze te bieden, die steeds meerwaarde oplevert, van de 90-reeks FiatAgri, TS- en TS-A-modellen tot de huidige T6-tractoren. Dynamic CommandTM brengt nu nog betere technologie naar de sector. Er is nu zeker en vast een T6 voor elke klant en elk landbouwbedrijf.”

Efficiëntie in het hart van de transmissie: Dynamic Command TM

De Dynamic CommandTM transmissie is door New Holland zelf ontworpen en wordt gebouwd op een nieuwe, specifieke productielijn in de fabriek van New Holland in het Italiaanse Modena. Controles volgens World Class Manufacturing garanderen een consequent hoge kwaliteit die gemeten wordt doorheen het productieproces, van de machinale bewerking tot de eindtests.

Wat het ontwerp betreft, verbetert de gloednieuwe 24x24 Dynamic CommandTM ongetwijfeld de efficiëntie. Er is minder vermogen nodig om de transmissie te besturen, waardoor de klant een hoger werktempo kan aanhouden met een zuiniger brandstofverbruik. In de kern van de 8-traps halfautomatische Powershift-transmissie met 3 groepen zit het concept van de dubbele koppeling, waarmee naadloos kan worden geschakeld, net zoals bij de Auto Command-transmissie.

De 4 oneven versnellingen en één koppeling bevinden zich op één as, de 4 even versnellingen en de andere koppeling zitten op een tweede as. Het vermogen wordt dan gewoon gemoduleerd tussen de twee koppelingen. Terwijl een oneven versnelling wordt ontkoppeld met één koppeling, schakelt de tweede koppeling de even versnelling in. Zo verloopt het schakelen vlot, eenvoudig en uiterst efficiënt.

Specifieke koppelingen voor vooruit en achteruit garanderen een gecontroleerde Power Shuttle, zelfs op steile hellingen, wanneer het koppelen automatisch gebeurt.

Vermogensverlies wordt verder beperkt door het gebruik van een smeerpomp met variabele cilinderinhoud, die slechts het benodigde olievolume aanvoert, een klein detail dat bijdraagt aan de algehele efficiëntie.

Functies voor productiviteit, eenvoudige automatisering

Met de nieuwe T6 Dynamic CommandTM is het eenvoudig om de hele dag lang intensief te werken met tal van nieuwe functies.

 • Smart Range Shift: zorgt ervoor dat bij het schakelen tussen 2 groepen altijd de juiste versnelling wordt gekozen, eventuele overlappende versnellingen tussen 2 groepen worden overgeslagen, wat resulteert in een snelle acceleratie.
 • Brake to Clutch: dit is de perfecte functie om het werk voor de bestuurder lichter te maken, vooral wanneer de tractor vaak stopt, bij voorladerwerk of tijdens transport. Trap gewoon het rempedaal in en de tractor zal vertragen en tot stilstand komen, het is niet nodig om in neutraal te schakelen of het koppelingspedaal in te trappen. Laat het rempedaal los en u kunt verder rijden, dankzij de eenvoudige, doeltreffende automatisering.
 • Auto Shift: zorgt ervoor dat automatisch wordt geschakeld op basis van aanpasbare drempelwaarden voor het motortoerental. Afhankelijk van de taak kiest de operator in welke mate het motortoerental kan dalen voordat de verhouding wordt aangepast.
 • Ground Speed Management: met deze geavanceerde automatisering stelt men de vereiste werksnelheid in en Dynamic CommandTM doet de rest. Opschakelen en gas terugnemen van zodra mogelijk, het gebeurt allemaal automatisch om de gewenste snelheid te behouden en tegelijk het brandstofverbruik te reduceren.
 • Adjustable Shuttle Aggression: voor sommige taken is het van groot belang zo vlot mogelijk van richting te kunnen veranderen, Met de T6 kan de bestuurder beslissen tussen drie agressiviteitsniveaus voor de shuttlesnelheid: nog een manier dus om de prestaties van de Dynamic CommandTM te optimaliseren.
 • IntelliShiftTM: dit is het brein achter elke unieke versnellingswissel. Een closed loop-analyse van het motortoerental, het toerental van de in- en uitgaande transmissieas, de belasting en de voorwaartse snelheid garanderen dat elke schakelbeweging consequent en zo vlot mogelijk gebeurt. Zelfs de olietemperatuur is van invloed op koude ochtenden.
 • Kick Down: voor de snelste acceleratie trapt de bestuurder het gaspedaal gewoon volledig in. De tractor zal dan automatisch terugschakelen naar een motortoerental bij piekvermogen. Het resultaat: de snelste acceleratie en meer ton getransporteerd op een dag.
 • Transport Power Management: boven 22 km/u schakelt de intelligente HI-eSCR NEF-motor over naar een vermogenscurve met een verschillend profiel, waarbij meer vermogen wordt geconcentreerd bij hogere motortoerentallen. Dit zorgt voor consistente acceleratiesnelheden van de tractor bij elk toerental, van piekvermogen tot maximaal motortoerental.

Elk kenmerk op zich levert zonder twijfel al voordelen voor de gebruiker op., Maar gecombineerd met de beste 8-traps Powershift in de industrie krijg je Dynamic CommandTM , en wordt pas echt een grote sprong vooruit gemaakt wat de technologische keuzemogelijkheden voor klanten betreft.

Superieur comfort voor de gebruiker, minder input van de bestuurder, hoger rendement

Voor de bediening van de T6 Dynamic CommandTM hebben klanten de keuze tussen twee uitvoeringen van de meervoudig bekroonde SideWinderTM II armsteun: een versie met elektronisch-hydraulische kleppen of een versie voor mechanische kleppen. Voor de mechanische optie is het ingebouwde bedieningspaneel verplaatst naar de voorzijde van de armsteun, zodat men ongehinderd bij de mechanische bedieningshendels kan.

De multifunctionele CommandGripTM hendel is eveneens verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een vaste versie of optioneel een ‘force based’ versie op basis van de Auto CommandTM CVT-tractoren. Duw de CommandGripTM voorwaarts om op te schakelen of achterwaarts om terug te schakelen. Als u de achteruit inschakelt, wordt de logica op een intelligente manier omgekeerd: als u naar achteren trekt, wordt opgeschakeld; deze logica is gemeenschappelijk met de gekende bediening van de Auto CommandTM. Als u in de stand Ground Speed Management naar voren duwt, accelereert de tractor tot de gevraagde snelheid, als u naar achteren trekt, vertraagt de tractor.

De T6 wordt nu nog meer de perfecte trekker voor voorladerwerk dankzij CustomSteerTMCustomSteerTM is een nieuwe stuurfunctie met variabele verhouding waarbij de T6 met minder omwentelingen van het stuurwiel dezelfde volledige manoeuvreerbaarheid behoudt. Repetitief manoeuvreren tijdens het laden is vereenvoudigd, met slechts één omwenteling van het stuurwiel kunt u volledig van links naar rechts sturen terwijl de nauwkeurige besturing perfect onder controle blijft. Voeg daar nog de ‘Brake to clutch’ functie (remmen om te koppelen) aan toe, een hydraulische pomp met hoog debiet, een geavanceerde joystick voor de fronthef met transmissiebediening, het dak met excellent zicht, en u begrijpt waarom de T6 Dynamic CommandTM de perfecte tractor voor laadwerkzaamheden is.

De T6 Dynamic CommandTM kan worden aangeboden met ISOBUS Klasse 3-aansluitmogelijkheden. Gekoppeld aan een ronde balenpers van New Holland met IntelliBaleTM kan de balenpers zelf de tractor stoppen wanneer een baal is gevormd, de baal uitwerpen en de achterklep sluiten. De bestuurder hoeft alleen maar op de shuttle-knop te drukken om het balenpersen te hervatten.

De filosofie van New Holland is dat geavanceerde kenmerken voordelen moeten opleveren en het niet ingewikkelder moeten maken voor de gebruiker. Gebruiksgemak is een basiscriterium voor het ontwerp en de T6 Dynamic CommandTM vormt geen uitzondering op deze regel


Tuesday 5 December 2017
Nieuws
Uitbreiding T7 gamma New Holland …
Uitbreiding T7 gamma New Holland met T7.195S en T7…
New Holland introduceert T9 Auto …
New Holland introduceert T9 Auto CommandTM: de exc…
NHDrive autonome T4.110F-wijngaar…
NHDrive autonome T4.110F-wijngaardtractor klaar om…
Voorpremière van gereedschap van …
Voorpremière van gereedschap van het merk New Holl…
New Holland wint de Gouden Aar vo…
New Holland wint de Gouden Aar voor innovatie op A…
New Holland Agriculture T6 Dynami…
New Holland Agriculture T6 Dynamic CommandTM Nieuw…
New Holland CR Revelation-maaidor…
New Holland CR Revelation-maaidorser legt de lat v…
Nieuw prototype New Holland Metha…
Vandaag presenteerde New Holland Agriculture op de…
New Holland T7: Meer comfort en n…
Nieuwe vooras en besturing, precisie tegen hoge sn…
NEW HOLLAND - GEBRUIKERSTRAINING …
In De Haan organiseerde New Holland enkele dagen t…
New Holland lanceert nieuwe T5-tr…
New Holland Agriculture toont nogmaals aan op de b…
New Holland T7.315 NHDrive-tracto…
New Holland T7.315 NHDrive-tractor om de productiv…
New Holland Agriculture neemt Kon…
New Holland Agriculture neemt Kongskilde Agricultu…
Autonoom tractorconcept New Holla…
De vindingrijke en innovatieve benadering van New …
New Holland FR Forage Cruiser mee…
New Holland FR Forage Cruiser meet tijdens het rij…
T5.120 van New Holland Agricultur…
T5.120 van New Holland Agriculture wint de titel &…
Een uitdagend en geslaagd seizoen…
Na positieve praktijktests in Italië, Spanje en he…
New Holland lanceert nieuwe klant…
New Holland lanceert vandaag een nieuw gedeelte ww…
Officiële sleuteloverhandiging va…
In het bijzijn van pers en constructeur, overhandi…
Nieuwe T6 modellen van New Hollan…
New Holland Agriculture introduceert de nieuwe vee…
Nieuwe New Holland T5 Tier 4B-ser…
New Holland heeft haar populaire T5-tractorserie e…
New Holland T7 Heavy Duty Range e…
Twee nieuwe interactieve apps om onze nieuwste pro…
De CR maaidorsers van New Holland…
New Holland introduceert nieuwe motoren en de toon…
New Holland introduceert Standaar…
De Roll-Belt™-balenpersen van New Holland hebben r…
New Holland FR Forage Cruiser lev…
New Holland FR Forage Cruiser levert ongeëvenaarde…
De nieuwe New Holland T7.290 en T…
New Holland breidt haar tractoraanbod uit met twee…
De New Holland T6 Methaan trekker
De New Holland T6 Methaan trekker
New Holland T7 Alle ins en outs
New Holland T7 Alle ins en outs
New Holland Agriculture lanceert …
New Holland Agriculture lanceert de nieuwe T4 trac…
Brochard vestigt wereldrecord mes…
Brochard vestigt wereldrecord mestverspreiding met…
New Holland lanceert de vernieuwd…
New Holland lanceert de vernieuwde T4 PowerStar™-s…
New Holland lanceert nieuwe T7-tr…
New Holland lanceert nieuwe T7-tractorserie
New Holland gebruikerstraining 20…
New Holland gebruikerstraining 2015