New Holland lanceert nieuwe T5-tractorserie

New Holland lanceert nieuwe T5-tractorserie

  • Transmissiekeuze voor een tractor afgestemd op de behoeften van de klant
  • Uiterst veelzijdig met fronthef en voorlader
  • Productiviteit en flexibiliteit dankzij hydraulisch systeem en verbeterd hefvermogen
  • Hoge productiviteit en efficiëntie dankzij geavanceerde interne motortechnologieën
  • Beste brandstofverbruik en lage bedrijfskosten
  • Ultiem comfort met de VisionViewTM-cabine die om de bestuurder heen is ontworpen

New Holland Agriculture toont nogmaals aan op de behoeften van haar klanten te kunnen anticiperen en volledige oplossingen te kunnen bieden met de herziening van de volledige lijn middenklasse tractoren:

  • de recent geïntroduceerde T5 Tier 4B-serie, onderscheiden als Beste boerentrekker (“Best Utility”), die de naam T5 Electro Command aanneemt en een referentiepunt voor de topmodellen van de serie blijft;
  • de nieuwe T5 Tier-serie, die het erfgoed van de uitstekende T5000-serie heeft overgenomen, met verbeteringen in de compacte omvang, grootse prestaties en concurrerende prijs;
  • de T4 Powerstar, nu omgedoopt tot T4, die hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid blijft bieden als de perfecte allrounder.

Het ruime aanbod modellen, specificaties en prijsklassen biedt de perfecte oplossing voor alle vereisten.

In het hart van het vernieuwde middenklasse aanbod klopt de nieuwe T5-serie met vijf modellen uiteenlopend van T5.75 tot T5.115. Dankzij het ruime aanbod van vermogens en transmissieopties is er een perfect model voor iedere vereiste. Het bruto voertuiggewicht van de heavy-duty modellen is verhoogd tot 6.500 kg. De VisionViewTM-cabine biedt uitstekend zicht en ultiem comfort.

Sean Lennon, Hoofd van Tractor and Precision Land Management Product Management zei hierover: “Met de nieuwe T5 hebben we het vernieuwings- en reorganisatieproces van ons middenklasse assortiment afgerond. Het doel van het proces was om moderne boeren een ruime keuze aan oplossingen te bieden die aansluiten op hun specifieke vereisten en voorzien in de groeiende vraag naar veelzijdige, krachtige en lichte allrounders. De nieuwe T5-serie biedt een compleet pakket voor een zeer concurrerende prijs.”

Transmissiekeuze voor een tractor afgestemd op de behoeften van de klant

De T5-serie is leverbaar met een ruime transmissiekeuze in afstemming op de verschillende klantvereisten. De 12x12 Synchro ShuttleTM-transmissie van het instapniveau biedt een traditionele robuuste werking met positieve richtingveranderingen. Bij de 12x12 Hydraulic Powershuttle zitten de richtingveranderingen ergonomisch onder de vingertoppen, en hoeft het stuur niet te worden losgelaten. De Split CommandTM-transmissie is de perfecte keuze voor bestuurders die voor iedere handeling de snelheid nauwkeurig moeten afstellen. De nieuwe 24x24 Dual CommandTM-transmissie is uitgerust met een Hi-Lo Splitter Full Powershift die een uitstekende efficiëntie en een op maat gemaakte pendelwerking levert.

Specialistische bedrijven, zoals groentetelers, vinden de specificatie die ze zoeken in de uitvoeringen met kruipbak van de 20x20 Synchro Shuttle-, 20x20 Hydraulic Powershuttle- en 40x40 Dual Command-transmissies. Kruipsnelheden zo laag als 0,25 km/u maken handmatig planten eenvoudig, terwijl de topsnelheid voor transport van 40 km/u korte metten maakt met het vervoer van de oogst naar de boerderij.

De volledige T5-serie is leverbaar met twee- of vierwielaandrijving en kan worden uitgerust met de legendarische SuperSteerTM-as van New Holland met een maximale draaihoek van 76 graden.

Uiterst veelzijdig met fronthef en voorlader

De T5 is voorbereid voor de 500TL- en nieuwe 700TL-voorladers van New Holland, die voor een ultieme veelzijdigheid kunnen worden gecombineerd met een fronthef. Het 1.100 mm brede frame van de nieuwe 700TL verbetert het zicht over de voorkant voor precisietaken en is eenvoudiger te onderhouden. De maximale hefhoogte met de New Holland-laders loopt uiteen van 3,5 m voor de 520TL tot een indrukwekkende 3,7 m voor de 740TL, terwijl met het maximale hefvermogen van 2.060 kg geen taak te zwaar is.

De in de fabriek aangebrachte multifunctionele fronthef heeft een max. hefvermogen van 1.670 kg, en maakt de T5-serie, in combinatie met de 1.000 toeren-aftakas, nog veelzijdiger. Dit zal enorm op prijs worden gesteld in, bijvoorbeeld, de hooi- en voederproductie, waar met aan de voorzijde gemonteerde maaiers wordt gewerkt, of bij gemeentewerken, waar eenvoudig kan worden overgeschakeld tussen frontballastdrager, fronthef en frontaftakas.

Productiviteit en flexibiliteit dankzij hydraulisch systeem en verbeterd hefvermogen

Het hydraulische aanbod is speciaal ontworpen voor gemengde landbouwbedrijven. De pomp van 48 l/min met een speciale servicepomp van 28 l/min is perfect voor standaard landbouwtoepassingen. De MegaFlowTM-optie levert de hoofdpomp tot 64 l/min en de servicepomp 36 l/min. Hierdoor wordt het vermogen geleverd dat nodig is voor de zwaarste toepassingen, zoals werkzaamheden met de voorlader, terwijl de stuurwerking licht en reactief blijft.

Klanten kunnen het hydraulische pakket afstemmen op hun eigen behoeften. De T5 is uitgerust met twee standaard regelventielen aan de achterkant en twee in het midden gemonteerde ventielen, en het aantal hydraulische koppelingen kan worden verhoogd tot acht met een optioneel afsplitsventiel.

Het indrukwekkende hefvermogen van de achterhef van 4.400 kg met een tweede hulpcilinder verhoogt de productiviteit, terwijl de aftakas met drie toerentallen, waaronder een ECO-toerental en rijsnelheid, het aantal werktuigen dat kan worden gebruikt verveelvoudigt en het brandstofverbruik verlaagt. Het resultaat is meer productiviteit, veelzijdigheid en zuinigheid.

Hoge productiviteit en efficiëntie dankzij geavanceerde interne motortechnologieën

De nieuwe T5-serie is uitgerust met een 3.4 liter Common Rail-motor ontwikkeld door FPT Industrial. De krachtige, extreem zuinige motor ontwikkelt een vermogen uiteenlopend van 75 tot 110 pk en een maximumkoppel van 457 Nm, voor een uitstekende productiviteit.

De motoren behalen het maximumvermogen al bij 1.900 tpm en is beschikbaar tot 2.300 tpm, het meest gebruikte werkbereik. Dit leidt tot een uitstekende productiviteit voor alle toepassingen, inclusief werkzaamheden met de aftakas en wegtransport met hoge snelheid. De koppelreserve van 35% is goed voor de uitstekende overgangsreactie van de T5, die weer goed is voor de hoogste productiviteit onder de meest veeleisende omstandigheden. De regeling van het motortoerental met twee toerentalinstellingen maakt de werkzaamheden op het land eenvoudiger en draagt daardoor bij aan de productiviteit van de bestuurder.

Beste brandstofverbruik en lage bedrijfskosten

De Common Rail-precisietechnologie levert een uitstekend reactievermogen en het beste brandstofverbruik. Met de uitstekende verhouding van vermogen tot gewicht van slechts 31,6 kg/pk, veroorzaakt de T5 minder samendrukking van de bodem en verbruikt minder brandstof.

De brandstofzuinigheid wordt nog verder verbeterd door functies als de 40 km/u ECO, met als extra voordeel een stillere werking op de weg. Dankzij het lage brandstofverbruik in combinatie met de grote brandstoftank van 160 l brengt de tractor meer tijd door op het land, wat de productiviteit ten goede komt.

Afgezien van de besparingen die worden behaald door het lage brandstofverbruik, leiden de lange, toonaangevende onderhoudsintervallen van 600 uur ook tot een uitstekende kostenefficiëntie.

Ultiem comfort met de VisionViewTM-cabine die om de bestuurder heen is ontworpen

De ruime VisionView-cabine biedt uitstekend zicht rondom, dat nog verder is verbeterd door een enkel wisserblad, met een hoek van 200 graden, en breedhoekspiegels. Voor gebruik van een lader kan een dakluik worden aangebracht dat onbeperkt zicht over de geheven armen biedt.

Alle bedieningen in de cabine zijn ergonomisch ingedeeld en veel elementen zijn verstelbaar om een comfortabel werkstation afgestemd op de bestuurder te creëren. Het instrumentenpaneel beweegt mee met de volledig kantelbare stuurkolom, zodat het altijd goed zichtbaar is. Het IntelliViewTM IV-touchscreen biedt de bestuurder volledige controle over alle belangrijkste parameters.

Er is een ruim aanbod stoelen leverbaar, die verschillende maten van comfort bieden, oplopend tot de Deluxe-stoel met luchtvering, evenals een volwaardige instructeursstoel. De efficiënte airconditioning kan de warmste omstandigheden, maar ook de koudste dagen aan. In de cabine is een eenvoudig te bedienen radio geïntegreerd en er is een extra MP3-contact beschikbaar.


Tuesday 7 March 2017
Nieuws
Intelligent aanhangerremsysteem v…
Intelligent aanhangerremsysteem van New Holland
Uitbreiding T7 gamma New Holland …
Uitbreiding T7 gamma New Holland met T7.195S en T7…
New Holland introduceert T9 Auto …
New Holland introduceert T9 Auto CommandTM: de exc…
NHDrive autonome T4.110F-wijngaar…
NHDrive autonome T4.110F-wijngaardtractor klaar om…
Voorpremière van gereedschap van …
Voorpremière van gereedschap van het merk New Holl…
New Holland wint de Gouden Aar vo…
New Holland wint de Gouden Aar voor innovatie op A…
New Holland Agriculture T6 Dynami…
New Holland Agriculture T6 Dynamic CommandTM Nieuw…
New Holland CR Revelation-maaidor…
New Holland CR Revelation-maaidorser legt de lat v…
Nieuw prototype New Holland Metha…
Vandaag presenteerde New Holland Agriculture op de…
New Holland T7: Meer comfort en n…
Nieuwe vooras en besturing, precisie tegen hoge sn…
NEW HOLLAND - GEBRUIKERSTRAINING …
In De Haan organiseerde New Holland enkele dagen t…
New Holland lanceert nieuwe T5-tr…
New Holland Agriculture toont nogmaals aan op de b…
New Holland T7.315 NHDrive-tracto…
New Holland T7.315 NHDrive-tractor om de productiv…
New Holland Agriculture neemt Kon…
New Holland Agriculture neemt Kongskilde Agricultu…
Autonoom tractorconcept New Holla…
De vindingrijke en innovatieve benadering van New …
New Holland FR Forage Cruiser mee…
New Holland FR Forage Cruiser meet tijdens het rij…
T5.120 van New Holland Agricultur…
T5.120 van New Holland Agriculture wint de titel &…
Een uitdagend en geslaagd seizoen…
Na positieve praktijktests in Italië, Spanje en he…
New Holland lanceert nieuwe klant…
New Holland lanceert vandaag een nieuw gedeelte ww…
Officiële sleuteloverhandiging va…
In het bijzijn van pers en constructeur, overhandi…
Nieuwe T6 modellen van New Hollan…
New Holland Agriculture introduceert de nieuwe vee…
Nieuwe New Holland T5 Tier 4B-ser…
New Holland heeft haar populaire T5-tractorserie e…
New Holland T7 Heavy Duty Range e…
Twee nieuwe interactieve apps om onze nieuwste pro…
De CR maaidorsers van New Holland…
New Holland introduceert nieuwe motoren en de toon…
New Holland introduceert Standaar…
De Roll-Belt™-balenpersen van New Holland hebben r…
New Holland FR Forage Cruiser lev…
New Holland FR Forage Cruiser levert ongeëvenaarde…
De nieuwe New Holland T7.290 en T…
New Holland breidt haar tractoraanbod uit met twee…
De New Holland T6 Methaan trekker
De New Holland T6 Methaan trekker
New Holland T7 Alle ins en outs
New Holland T7 Alle ins en outs
New Holland Agriculture lanceert …
New Holland Agriculture lanceert de nieuwe T4 trac…
Brochard vestigt wereldrecord mes…
Brochard vestigt wereldrecord mestverspreiding met…
New Holland lanceert de vernieuwd…
New Holland lanceert de vernieuwde T4 PowerStar™-s…
New Holland lanceert nieuwe T7-tr…
New Holland lanceert nieuwe T7-tractorserie
New Holland gebruikerstraining 20…
New Holland gebruikerstraining 2015