NHDrive autonome T4.110F-wijngaardtractor

New Holland presenteert NHDrive autonome T4.110F-wijngaardtractor klaar om te worden ingezet bij proefproject bij E. & J. Gallo Winery

New Holland Agriculture gaat samenwerken met E. & J. Gallo Winery, het grootste wijnhuis in familiebezit ter wereld en trouwe klant van New Holland Specialty tractoren, in een proefproject waarin de NHDrive autonome technologie wordt getest in een toepassing op T4.110F-wijngaardtractoren. Dit proefproject is gericht op het verzamelen van agronomische en bestuurdersfeedback over het gebruik van deze technologie tijdens de dagelijkse werkzaamheden op een wijngaard, met als ultiem doel het leveren van autonome oplossingen gebaseerd op de echte vereisten van wijnboeren.

Het proefproject is de meest recente stap in het New Holland Autonomous Vehicle Program en de bijbehorende zoektocht naar de verschillende toepassingen die de meeste baat hebben bij deze technologie. In 2016 onthulde het merk de NHDrive™ autonome oplossing tijdens de Farm Progress Show, en heeft die tot op heden voorvertoond op de T7 Heavy Duty- en T8-tractorseries ter illustratie van de mogelijke toepassingen voor rijgewassen. Het nieuwe proefproject met de T4.110F toont aan dat de autonome oplossing van New Holland toepasbaar is op het volledige tractoraanbod van het merk, van tractoren met hoog vermogen voor rijgewassen tot de specialistische series.

Carlo Lambro, New Holland Agriculture Brand President, zei hierover: “Duurzaamheid en innovatie zitten in het DNA van New Holland; zo helpen we onze klanten vandaag efficiënt en rendabel landbouw te bedrijven en te anticiperen op de manier waarop hun behoeften in de toekomst gaan veranderen. Wij denken dat specialistische werkzaamheden, en dan vooral op wijngaarden, enorm veel baat zouden kunnen hebben bij de introductie van autonome technologie, voor wat betreft productiviteit en duurzaamheid. Onze partner in het proefproject, E. & J. Gallo Winery, deelt onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid in de wijnbouw, en ook onze doelstelling van het leveren van een autonome oplossing waar wijnboeren overal ter wereld hun voordeel mee kunnen doen.”

Het proefproject heeft plaats in een wijngaard van E. & J. Gallo Winery in Californië, VS, met T4.110F-tractoren uitgerust met de NHDrive autonome technologie. In de loop van het eerste onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma is verdere voortgang geboekt in de integratie van de verschillende onderdelen, en dan vooral in de sensor- en waarnemingselementen en de signaalontvangers. Zodoende behoudt de T4.110F NHDrive zijn slanke lijn.

Dit proefproject is gericht op een complete reeks werkzaamheden voor wijngaardonderhoud en gewasproductie, die feedback zal opleveren voor de verdere ontwikkeling van deze activiteiten tijdens autonome werkzaamheden. Deze vaak repetitieve werkzaamheden vertegenwoordigen een groot deel van de activiteiten die op wijngaarden worden verricht en zijn bovendien representatief voor de werkzaamheden die in de bredere landbouwgemeenschap worden verricht.

De praktijkinformatie die het proefproject zal opleveren over alle mogelijke geautomatiseerde en autonome toepassingen zullen het New Holland Autonomous Vehicle Program verder verrijken. Hieronder valt ook Operator Assisted Autonomy, waarbij de NHDrive de bestuurder in de cabine ondersteunt, Supervised Autonomy, waarbij de bestuurder op het land toezicht houdt op de onbemande voertuigen, en uiteindelijk Full Autonomy, zonder plaatselijk toezicht.

Het onderzoek dat binnen het Autonomous Vehicle Program valt, omvat ook afgeleide technologieën die al verkrijgbaar zijn in het New Holland PLM™-aanbod voor precisielandbeheer. Dit zijn oplossingen zoals IntelliTurn™ (een systeem waarmee, met een druk op een knop, volledig automatisch wordt gekeerd op de kopakker), die boeren helpen in hun streven naar nog meer efficiëntie.

De autonome besturing speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de activiteiten en de milieuduurzaamheid van landbouwbedrijven. Ze leidt tot een efficiënter gebruik van hulpmiddelen door een grotere nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van de activiteiten, evenals een uniforme productiviteit tijdens de gehele werkdag. Ze helpt de efficiëntie van de bestuurders te verhogen door een ondersteunde besturing: door een aantal van de basishandelingen autonoom te laten verlopen, kunnen de bestuurders zich richten op de belangrijkere taken die meer vaardigheden vereisen. Nog een ander voordeel is de opwaardering van arbeid door de automatisering van repetitieve functies. Ze bevordert, eenvoudigweg, de toekomst van de landbouw.


Sunday 25 March 2018
Nieuws
Intelligent aanhangerremsysteem v…
Intelligent aanhangerremsysteem van New Holland
Uitbreiding T7 gamma New Holland …
Uitbreiding T7 gamma New Holland met T7.195S en T7…
New Holland introduceert T9 Auto …
New Holland introduceert T9 Auto CommandTM: de exc…
NHDrive autonome T4.110F-wijngaar…
NHDrive autonome T4.110F-wijngaardtractor klaar om…
Voorpremière van gereedschap van …
Voorpremière van gereedschap van het merk New Holl…
New Holland wint de Gouden Aar vo…
New Holland wint de Gouden Aar voor innovatie op A…
New Holland Agriculture T6 Dynami…
New Holland Agriculture T6 Dynamic CommandTM Nieuw…
New Holland CR Revelation-maaidor…
New Holland CR Revelation-maaidorser legt de lat v…
Nieuw prototype New Holland Metha…
Vandaag presenteerde New Holland Agriculture op de…
New Holland T7: Meer comfort en n…
Nieuwe vooras en besturing, precisie tegen hoge sn…
NEW HOLLAND - GEBRUIKERSTRAINING …
In De Haan organiseerde New Holland enkele dagen t…
New Holland lanceert nieuwe T5-tr…
New Holland Agriculture toont nogmaals aan op de b…
New Holland T7.315 NHDrive-tracto…
New Holland T7.315 NHDrive-tractor om de productiv…
New Holland Agriculture neemt Kon…
New Holland Agriculture neemt Kongskilde Agricultu…
Autonoom tractorconcept New Holla…
De vindingrijke en innovatieve benadering van New …
New Holland FR Forage Cruiser mee…
New Holland FR Forage Cruiser meet tijdens het rij…
T5.120 van New Holland Agricultur…
T5.120 van New Holland Agriculture wint de titel &…
Een uitdagend en geslaagd seizoen…
Na positieve praktijktests in Italië, Spanje en he…
New Holland lanceert nieuwe klant…
New Holland lanceert vandaag een nieuw gedeelte ww…
Officiële sleuteloverhandiging va…
In het bijzijn van pers en constructeur, overhandi…
Nieuwe T6 modellen van New Hollan…
New Holland Agriculture introduceert de nieuwe vee…
Nieuwe New Holland T5 Tier 4B-ser…
New Holland heeft haar populaire T5-tractorserie e…
New Holland T7 Heavy Duty Range e…
Twee nieuwe interactieve apps om onze nieuwste pro…
De CR maaidorsers van New Holland…
New Holland introduceert nieuwe motoren en de toon…
New Holland introduceert Standaar…
De Roll-Belt™-balenpersen van New Holland hebben r…
New Holland FR Forage Cruiser lev…
New Holland FR Forage Cruiser levert ongeëvenaarde…
De nieuwe New Holland T7.290 en T…
New Holland breidt haar tractoraanbod uit met twee…
De New Holland T6 Methaan trekker
De New Holland T6 Methaan trekker
New Holland T7 Alle ins en outs
New Holland T7 Alle ins en outs
New Holland Agriculture lanceert …
New Holland Agriculture lanceert de nieuwe T4 trac…
Brochard vestigt wereldrecord mes…
Brochard vestigt wereldrecord mestverspreiding met…
New Holland lanceert de vernieuwd…
New Holland lanceert de vernieuwde T4 PowerStar™-s…
New Holland lanceert nieuwe T7-tr…
New Holland lanceert nieuwe T7-tractorserie
New Holland gebruikerstraining 20…
New Holland gebruikerstraining 2015