Wereldprimeur innovatie: Vredo oppompbare Flex Tank

Wereldprimeur innovatie: Vredo oppompbare Flex Tank

Speciaal voor de Duitse markt heeft Vredo voor de 32 kuubs VT7028-3 , een speciale tank ontwikkeld. Standaard is de polyestertank 2600mm breed, de nieuwe smalle tank heeft een breedte van slechts 2100mm.

De innovatie bestaat uit het feit dat ondanks dat de tank 50 cm smaller is, deze toch 32m3 inhoud gehouden heeft. Dit wordt bereikt door op de tank een oppompbare flexibele kunststof mestzak te monteren. De polyestertank heeft een volume van 26m3 en de zak 6m3.

Met deze vernieuwing wordt bereikt dat de tank inclusief 30m sleepslang of sleepvoetbemester ingeklapt langs de tank, toch 3 meter breed blijft, de gelijke breedte als het voertuig en kan daarmee in Duitsland zonder ontheffing de straat op. Met een sleepslang van 36 meter wordt het voertuig 3,40 meter breed.

Special voor in mais, biedt Vredo een oplossing met dubbele rijencultuur maiswielen. De VT7028-3 kan met deze dubbele smalle wielen worden uitgerust en is dan in combinatie met een brede slangsleep- of sleepvoet bemester een inzetbaarheid en capaciteits verhogende optie.

Met deze gepatenteerde oplossing verhoogt Vredo de mogelijkheden van de VT7028-3 zodat de grootste Trac in de markt, nog breder ingezet kan worden.

Vredo is een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines. Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Vredo levert zijn producten rechtstreeks en over een zorgvuldig geselecteerd dealer netwerk, zowel nationaal als internationaal.


Wednesday 21 June 2017
Nieuws
Wereldprimeur innovatie: Vredo op…
Speciaal voor de Duitse markt heeft Vredo voor de …
Nieuwe Vredo VT7028-2 en VT7028-3…
Vredo introduceert voor het nieuwe mestseizoen 201…
Nieuwe Vredo VT4556
Vredo heeft haar overbekende vierwiel mestzelfrijd…
Nieuwe website Vredo Dodewaard BV
Nieuwe website Vredo Dodewaard BV Nieuwe website V…
Geslaagde Facelift Vredo doorzaai…
Vredo heeft een compleet nieuwe look gegeven aan z…
Eerste nieuwe Vredo VT4546 Tebbe
Vredo heeft de VT4546 ontwikkeld als opvolger van …
Eerste nieuwe Vredo VT4546 geleve…
De eerste levering van de nieuwe VT4546 MestTrac m…
Vredo introduceert Vredo Trac VT4…
Een 450 pk beest van een machine ontworpen door Vr…
Vredo optimaliseert uw ruwvoederw…
Met een Vredo verhoogt en optimaliseert u uw ruwvo…