Mechan Groep enthousiast over de nieuwe Topcon X35 console en de nieuwe SI-21 lichtbalk

Mechan Groep enthousiast over de  nieuwe Topcon X35 console en de nieuwe SI-21 lichtbalk

Topcon Agriculture introduceert de nieuwe X35 console – een nieuwe generatie touchscreen console met zeer geavanceerde functionaliteiten - en de SI-21 lichtbalk. 

Tim van der Leck, accountmanager Precision Farming van de Mechan Groep, licht toe: “De X35 (12.1” groot) is ontworpen als modulaire oplossing en draait op het Topcon Horizon software platform net als alle andere consoles van Topcon. De Horizon software biedt de gebruiker een omgeving welke gebasseerd is op iconen en door iedere gebruiker naar wens is in te delen om zo, afhankelijk van de behoefte, de juiste informatie te tonen. Op wens is het systeem uit te breiden met andere Topcon producten”. 

“Deze nieuwe console past zeer goed in de Topcon consolelijn zoals deze bestond en gaat door met het bieden van een gebruiksvriendelijke interface waar de X30 ook al bekend om stond. Tevens biedt de X35 nu extra functionaliteiten als de nieuwe XTENDTM functie. Deze functie is nieuw in de X35 en geeft gebruikers toegang tot de console via hun mobile devices zoals telefoons en tablets”, gaat Van der Leck verder. 

Op de X35 kan de nieuwe SI-21 lichtbalk aangesloten worden. Deze lichtbalk kan door de gebruiker zelf worden geïnstalleerd en biedt beter zicht op de vereiste stuurcorrecties. De nieuwe Topcon SI-21 lichtbalk bevat een geïntegreerd display waarop de gebruiker kan kiezen wat hij wenst te zien zoals: lijnnummer, afwijking t.o.v. lijn, bewerkt oppervlakte, onbewerkt oppervlakte en status hoofdschakelaar. Dit alles is zo ontworpen om de productiviteit te verhogen en efficiënter te kunnen werken. De nieuwe SI-21 lichtbalk kan ook worden aangesloten op de complete X-familie van Topcon Consoles – de X14, X25, X3. 

“Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe producten omdat ze goed op elkaar afgestemd zijn en veel mogelijkheden bieden”, eindigt Tim van der Leck.


Mechan Groep, maandag 20 maart 2017
Meer info: https://www.mechangroep.nl/precisionfarming/


Facebook reacties