Abemec dealer McConnel graslandverzorging

Abemec dealer McConnel graslandverzorging

Pool Agri, de importeur van McConnel grondbewerkingsmachines en Abemec werken vanaf 1 mei 2017 samen om bodemverdichting in grasland het hoofd te bieden. Abemec neemt hiervoor de McConnel SHAKAERATOR op in haar leveringsprogramma. Hiermee krijgen veehouders en loonwerkers in het zuiden van Nederland direct toegang tot de unieke graslandverzorgingsmachines van McConnel.


“Tijdens de demonstaties met de McConnel SHAKAERATOR Grasland-Cultivator op de Gras & Maïsmanifestatie in Vredepeel bleek opnieuw hoe bijzonder deze machine is. De kracht ervan schuilt in de vibrerende werking die bodemverdichting in grasland opheft en daarbij de zode volledig intact laat. Bovendien zijn de vermogensbehoefte en het brandstofverbruik door de vibrerende werking beperkt en dat trok de aandacht van de aanwezige veehouders en loonwerkers”, zegt Hendrik Pool van importeur Pool Agri. De samenwerking met Abemec was al eerder ingezet met de verkoop van McConnel grasland- en fruitteeltmachines. Voor commercieel manager Mark Hendriksen van Abemec is de toenemende vraag vanuit het werkgebied reden om de graslandverzorgingsmachines van McConnel in het leveringsprogramma op te nemen. “Abemec geniet al tientallen jaren een uitstekende reputatie en biedt vanuit 17 vestigingen een hoog serviceniveau aan al haar klanten”. “Voor ons als importeur bevestigt de samenwerking met Abemec dat ons serviceniveau daarbij aansluit”, aldus Hendrik Pool.

Ook dealer worden van de unieke McConnel machines? Sinds de introductie in 2013 ontdekken steeds meer melkveehouders, akkerbouwers, loonbedrijven en fruittelers de toegevoegde waarde van McConnel machines. De invulling van het dealernetwerk vordert gestaag. Achter de schermen wordt op dit moment volop gewerkt en onderhandeld over de invulling van een professioneel dealernetwerk. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over de McConnel productlijn en wat die voor uw bedrijf kan betekenen? Het Pool Agri verkoopteam wisselt graag met u van gedachten over de diverse mogelijkheden van een McConnel dealerschap in uw regio.


Pool Agri Import & Export fotograaf Michel Velderman, woensdag 17 mei 2017
Meer info: http://www.pool-agri.com


Facebook reacties