P. van Eijzeren start vestiging op Schouwen-Duiveland

P. van Eijzeren start vestiging op Schouwen-Duiveland

Kverneland Group Benelux is blij te vermelden, dat vanaf heden mechanisatiebedrijf P. van Eijzeren een nieuwe vestiging opent op Schouwen-Duiveland. Vanuit het pand aan de Julianastraat 21 is de service en verkoop van de merken Vicon en Kverneland verzekerd voor bestaande en nieuwe klanten. 

De ontwikkelingen in de landbouwmechanisatiesector gaan momenteel snel. Werktuigen worden steeds groter en complexer, fabrikanten worden overgenomen en dealerbedrijven fuseren. Met al deze verschuivingen, komen de belangen van gebruikers in verdrukking en zijn fabrikanten en boeren op zoek naar zekerheid. Voor Kverneland Group Benelux is mechanisatiebedrijf P. van Eijzeren zo’n stabiele factor. 

Door de jarenlange samenwerking vanuit de hoofdvestiging in Borssele, is er veel kennis ontstaan, zodat de Kverneland en Vicon werktuigen optimaal in het veld presteren.Daarom is Kverneland Group Benelux ook blij dat de samenwerking zich uitbreid naar Schouwen-Duiveland. De doorontwikkeling op de elektronische aansturing van werktuigen maakt het noodzakelijk dat er voldoende kennis wordt opgebouwd door een mechanisatiebedrijf. Dat betekent dat er verkoopvolume moet worden gerealiseerd, zodat een mechanisatiebedrijf in staat is om onderdelen op voorraad te leggen en een klant snel en op een juiste manier kan worden geholpen.


De openingsshow van het nieuwe pand aan de Julianastraat in Zierikzee volgt deze zomer. Kverneland Group Benelux hoopt met deze stap alle bestaande en toekomstige gebruikers van Kverneland en Vicon werktuigen de zekerheid te bieden van een goede service en onderhoud. 


Kverneland Group Benelux, dinsdag 16 mei 2017
Meer info: http://www.kvernelandgroup.com


Facebook reacties