Eerste snijmaïs geoogst bij Historischer Feldtag Nordhorn

Eerste snijmaïs geoogst bij Historischer Feldtag Nordhorn

Jaarlijks zijn tienduizenden bezoekers in de ban van de “Historischer Feldtag Nordhorn“. Wie zich interesseert voor de ontwikkeling van de historische landbouwmechanisatie, bezoekt de grootste tentoonstelling in haar soort in Duitsland. Niet alleen vanuit Duitsland, maar ook vanuit ver over de landsgrenzen.

2017 is voor “Treckerclub Nordhorn e.V.” als organisator een heel bijzonder jaar – 25 Jaar “Historischer Feldtag Nordhorn”. Daarbij worden talrijke hoogtepunten uit veelbewogen tijden in de Grafschaft Bentheim verwacht. Tenslotte gaat het er niet alleen om dat er meer dan 100 jaar landbouwmechanisatie te zien zal zijn, maar ook de bijzondere activiteiten van de Trekkerclub.

Voor de eerste keer duurt “Historischer Feldtag Nordhorn” drie dagen. Daarom werd de oppervlakte van het terrein dit jaar nogmaals vergroot. De beschikbare oppervlakte van de tentoonstelling is dit jaar totaal 17 ha, waarvan alleen al 10 ha bestemd is voor de demonstratie van vele van de totaal ongeveer 2500 landbouwmachines


Trekkerweb, vrijdag 11 augustus 2017
Meer info: http://www.treckerclub.de


Facebook reacties