PIM Machinery en Kloppenburg Machinebouw, samen op Potato Europe in Emmeloord

PIM Machinery en Kloppenburg Machinebouw, samen op Potato Europe in Emmeloord

Potato Europe vindt dit jaar plaats in de “potato capital city” Emmeloord op 13- en 14 september! PIM Machinery en Kloppenburg Machinebouw zullen bestaande- en nieuwe relaties vanuit binnen- en buitenland graag verwelkomen op de gezamenlijke stand.

Op stand A 442 kunt u naast de laatste innovaties van weeg- en verpakkingsmachine- bouwer PIM Machinery ook kennis maken met de slimme oplossingen van palletizer leverancier Kloppenburg Machinebouw en de bijzondere samenwerking tussen beide bedrijven.

PIM Machinery heeft samen met Kloppenburg Machinebouw een aantal  succesvolle projecten bij aardappelpootgoedtelers in Europa opgeleverd. Deze klanten waardeerden de gezamenlijke no-nonse benadering en compacte oplossing voor een betaalbare prijs, waarbij er ook nog eens een forse besparing werd gerealiseerd op basis van het minimale overgewicht per zak.

Indien u op zoek bent naar een weeg, verpakkings- en of palletiseer oplossing, dan bent u van harte welkom op onze gezamenlijke stand voor een geheel- en vrijblijvend advies van Bart Kloppenburg of Jouke van der Meer.  


PIM Machinery en Kloppenburg Machinebouw, maandag 11 september 2017
Meer info: http://www.potatoeurope.com


Facebook reacties