Topcon blikt terug op een geslaagde dealerdag

Topcon blikt terug op een geslaagde dealerdag 

Dinsdag 5 september organiseerde Topcon een dealerdag in het Limburgse Geleen.  

Een informatieve dag waarbij de Topcon-dealers uit Nederland kennis hebben gemaakt met de vernieuwingen binnen het Topcon assortiment, de laatste software release voor de X-console serie werd gepresenteerd en dealers vooral zelf aan de slag gingen met de noviteiten. 

Het ochtendprogramma bestond grotendeels uit de introductie van nieuwe Topcon producten zoals

de Apollo ECU voor spuit- en zaaimachines; een computer die zowel in de Topcon omgeving communiceert wanneer gekoppeld aan een X30, X25 of X35 console als via de ISOBUS wanneer u bijvoorbeeld een fabriekssysteem op uw machine heeft. 

Na de introductie van de noviteiten en het theoretische gedeelte is er door de aanwezige dealers in de middag gewerkt op een zevental machines. “Het is belangrijk om de nieuwe functies binnen de software ook in de praktijk te ervaren - dit om u als klant beter van dienst te kunnen zijn in de uitleg van het systeem.” Aldus Tim van der Leck – Accountmanager Precision Farming Topcon.
Tijdens de praktijkopdrachten zijn vooral nieuwe software functionaliteiten aan bod gekomen. Voorbeelden zijn XTend op de X35, het gebruik van snelheden onder de 1 km/h en een besturing die actief blijft bij stilstand van de machine. 

Onze Topcon-dealers zijn na deze dealerdag weer helemaal klaar voor het komende seizoen. Heeft u interesse in een Topcon systeem? Kijk dan eens op https://topcon-ag.nl of neem contact op met een van onze dealers!


Trekkerweb, maandag 11 september 2017
Meer info: https://topcon-ag.nl


Facebook reacties