OBO Bandenfabriek Start Magna Bandenproductie in Nederland

OBO Bandenfabriek Start Magna Bandenproductie in Nederland

Magna Tyres Group is verheugd om de start van de productie van Magna Tyres in de OBO Tyre-fabriek in Hardenberg aan te kondigen. Tijdens het "grand opening" -evenement op 11 januari werd de eerste Made in Holland-band onthuld door Michael de Ruijter (CEO Magna Tyres Group) en René de Vent (wethouder gemeente Hardenberg) in aanwezigheid van wereldwijde pers en klanten. 

Dit is een enorme ontwikkeling voor Magna Tyres Group en een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf, zei Michael de Ruijter. De uitbreiding is belangrijk omdat we moeite hebben om de snelgroeiende vraag naar Magna Tyres bij te houden. We hebben zwaar geïnvesteerd in de fabriek en kunnen onze productiecapaciteit aanzienlijk uitbreiden om aan de stijgende vraag naar ons populaire merk te voldoen. Ons groeiende klantenbestand wereldwijd zal enorm profiteren van deze prestaties en we verwachten dat het ook nieuwe verkoopkansen zal creëren. Er zijn al extra investeringen gedaan om de perscapaciteit nog verder te vergroten.

Mensen vragen zich misschien af of het economisch haalbaar is om in Nederland nieuwe banden te produceren? Peter Schrijver, General Manager van OBO Tyres merkte op, het antwoord zal je niet verbazen als je getuige bent van de start van de Europese productie. Onze efficiëntie, lagere transportkosten en lagere invoerrechten maken het zeer kosteneffectief om lokaal te produceren en te investeren in meer productiecapaciteit. Magna MA02, M-Terrain en AG24 zijn vanaf nu verkrijgbaar als een made in Holland-product en we zijn erg trots op deze prestatie.


Magna Tyres, zaterdag 13 januari 2018
Meer info: http://www.magnatyres.com


Facebook reacties