En de winnaar is Tristan Dekker Win twee vrijkaarten voor Trekkerweb Indoor Farmstock

En de winnaar is Tristan Dekker stuur je ons even je adres gegevens dan kunnen we de kaarten opsturen mail naar info@trekkerweb.nl of stuur een bericht via facebook

Like en deel dit bericht met al je vrienden om kans te maken om dit spektakel in Zwolle bij te wonen! 

Winnaars worden 13 januari bekend gemaakt. 

 

AKTIE EN SPEKTAKEL BIJ INDOOR TRACTOR PULLING ZWOLLE

De 35e editie van Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen Zwolle komt er aan!

 

Zwolle, 27 december 2017 - Voor liefhebbers van tractorpulling is het vanaf vrijdag 26 januari weer twee dagen lang genieten geblazen in de IJsselhallen Zwolle. Dan klinkt om 18.00 uur het startschot voor Trekkerweb Indoor Farmstock. En op zaterdag 27 januari gaat om 11.00 uur de jaarlijkse Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling van start in twee sessies. In totaal 12 klassen, ruim 100 verschillende wedstrijdmachines en vele duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland zullen het eerste pullingweekend van 2018 openen. 

Bij de Indoors in Zwolle geniet het publiek met volle teugen, terwijl men spreekwoordelijk met de neus op de baan zit. Oordopjes zijn hierbij geen overbodige luxe.  Mee schudden, trillen, sensatie, actie, geweld en adembenemende spannende runs zijn dé ingrediënten van dit populaire evenement! 

Sport en Supersport

Op vrijdag 26 januari binden de Sport en Supersporttractoren de strijd met elkaar aan tijdens Trekkerweb Indoor Farmstock. Voor iedereen die houdt van pure diesel techniek is deze avond een feestje om mee te maken. Standaard 100 PK? Nu verschijnt er 1000 tot 1500 PK aan de start! Sensatie verzekerd! 

Grand National

Op zaterdag 27 januari vindt de 35e editie van Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling plaats en komen de deelnemers uit de Grand National klassen aan bod. De eerste sessie (11.00 uur) start met de Mini Unlimiteds, Light Modifieds, Light Superstocks en tot slot de Unlimiteds. De 2e sessie (18.00 uur) gaat van start met de Two Wheel Drives, Modifieds en als afsluiter de Alky-Superstocks. Met deelnemers uit o.a. Nederland, Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en Italië is de top van Europa aanwezig. Op dit moment zijn er al vele primeurs geboekt. Uit Denemarken komt Kristian Pallesen (DK) met de hagelnieuwe Indifferent Deere de superstock klasse versterken. Na bijna 2 jaar bouwen, zal de maiden run in Zwolle plaatsvinden! De Aftermath van Dan Whittingham(GB)  komt ook voor de eerste keer naar Zwolle voor deelname in de Light Modified en de Modified Klasse. 

Kaartverkoop
Goed gevulde klassen, vele primeurs en natuurlijk de ouderwets gezellige sfeer op de tribunes zorgen ervoor dat het weer 2 dagen feest wordt in de IJsselhallen Zwolle.

Meer informatie en kaartverkoop: https://indoorfarmstock.nl/


Trekkerweb, vrijdag 12 januari 2018
Meer info: http://www.indoorfarmstock.nl


Facebook reacties