Geslaagde open dag CTR T-rijbewijs

De open dag bij CTR Agro Praktijktrainingen in het Gelderse Baak op 2 april 2018 was een geslaagd evenement. Het bedrijf van Rik Harenberg presenteerde de bekende rijopleiding-T van het CTR. Tevens werd de nieuwe cursus 'werken met de trekker' onder de aandacht gebracht. 
Verder was de afdeling 'trekker revisie & trekker styling' te zien. Ook een viertal partner-rijscholen voor B, BE, C en CE rijbewijs was aanwezig met lesvoertuigen. De dag is bezocht door ongeveer een 250 geïnteresseerden.

 

"Het liep de hele dag mooi door met mensen die kwamen en gingen", aldus een tevreden Rik Harenberg. "En we hebben wederom een fiks aantal nieuwe aanmeldingen voor de T-opleiding in ontvangst genomen gedurende de open dag."

Het bedrijf is met het merk CTR T-rijbewijs veruit de grootste T-opleider van de Veluwe, Achterhoek en Twente. Tijdens de open dag heeft de 400ste deelnemer zich aangemeld. Wie deze persoon is, wordt binnenkort gepresenteerd op speciale wijze. 


De bezoekers werden voorzien van een drankje en een hapje. Ze waren zichtbaar aan het genieten. De dag is dan ook in een gezellige sfeer afgesloten met een leuke 'after party' voor degenen die waren blijven hangen. En zo kan er worden teruggekeken op een succesvolle dag. 


Kijk voor meer informatie over het CTR T-rijbewijs op de website: www.t-rijbewijs-ctr.nl  


CTR Agro Praktijktrainingen, zaterdag 14 april 2018
Meer info: http://www.t-rijbewijs-ctr.nl


Facebook reacties