Mechan Cultuurtechniek breidt uit met Steeno

Mechan Cultuurtechniek in Amersfoort breidt per direct zijn machineprogramma voor de landbouwsector uit met het merk Steeno. De jarenlange ervaring van Steeno uit zich in de hoogwaardige lijn van kwaliteitsploegen en andere grondbewerkingsmachines.

"Steeno is een waardevolle toevoeging aan het A-merken productgamma van Mechan Cultuurtechniek", zegt Christiaan van Lonkhuyzen, productmanager bij Cultuurtechniek. "Inmiddels is de vierde generatie werkzaam in dit ervaren familiebedrijf. De kennis en kunde bij Steeno zijn ongekend en zijn voor ons een belangrijke vereiste. Onze klanten willen het beste product en dat begint met een goede basismachine en het juiste advies."

Mechan Cultuurtechniek is dé partner voor agrariërs en loonwerkers en biedt een totaalpakket voor de land- en tuinbouwmarkt in de breedste zin van het woord. In de groenmarkt is Mechan Cultuurtechniek gespecialiseerd in zowel de gemeentelijke sector als in de sportveld- en golfbaansector.

Steeno is in België marktleider met een assortiment ploegen, cultivatoren, woelers en bemesters. In 1909 begon het bedrijf met de productie van landbouwmachines, waaronder paardenploegen. In 1946 was Steeno de eerste die de gedragen wentelploeg introduceerde.

Samen met Mechan Cultuurtechniek streeft Steeno ernaar om de Nederlandse klanten te voorzien van de beste grondbewerkingsmachines, die naadloos aansluiten op hun wensen en behoeften. 


Mechan Cultuurtechniek Trekkerweb, vrijdag 13 april 2018
Meer info: http://www.mechangroep.nl/cultuurtechniek/


Facebook reacties