Slootsmid Borculo Kubota dealer

De vestiging van Slootsmid in Borculo biedt naast Kubota werktuigen nu ook Kubota trekkers.

 

Ontwikkelingen in de landbouwmechanisatie richten zich steeds meer op het verder verfijnen van de technologie, waarbij het steeds preciezer kunnen werken een speerpunt is. Technologie wordt ingezet om gewasopbrengst te verbeteren en kosten te reduceren. Teelt en oogst worden steeds vaker ondersteund door gps en Isobus gestuurde werktuigen. Slootsmid ziet het bijblijven in deze ontwikkelingen niet alleen als kans, maar ook als voorwaarde om op termijn een volwaardige partner te worden en te blijven voor haar (potentiële) klanten. 

Hierbij horen trekkers en werktuigen van fabrikanten die dezelfde focus hebben. In Laren heeft Slootsmid met MF op het gebied van trekkers al een sterke troef in handen. Enkele jaren geleden heeft Slootsmid het key-dealerschap verworven van Kverneland, voorloper in de toepassing van precisietechnologie voor zaai- en spuittechniek. Diens zusterbedrijf Vicon richt zich op de hooibouw en gebruikt soortgelijke technologie om het gebruik van zijn werktuigen te optimaliseren. De merken worden gewaardeerd door de klanten van Slootsmid en zijn belangrijke pijlers van het bedrijf. 

 

Om de vestiging Borculo verder te kunnen ontwikkelen en te laten groeien, is Slootsmid op zoek gegaan naar een sterk trekkermerk, met een goede reputatie. Een merk dat duidelijk laat zien te willen investeren in moderne producten voor de landbouw. Kubota is eigenaar van zowel Kverneland als Vicon en de ontwikkelingen richting full-line dealerschappen maakte het een logische keuze om deze Kubota werktuigenlijn uit te breiden met Kubota trekkers. 

Slootsmid is blij te laten weten dat Slootsmid Borculo vanaf heden dealer is voor de volledige lijn Kubota landbouwproducten én tuin- en parkmachines. Dit dealerschap omvat Kubota landbouwtrekkers, Kverneland (Kubota) werktuigen, Vicon (Kubota) werktuigen, Kubota compacttractoren en Kubota maaimachines. 

De vakpers is positief hierover, maar zelf ervaren is minstens zo belangrijk. Slootsmid presenteert op 13 april 2018 de Kubota producten in Borculo. U kunt kijken, opstappen en uitleg krijgen over de producten. Wilt u zelf ervaring opdoen, dan kunt u een afspraak maken voor een demo.

Met de investeringen die Kubota doet in zijn landbouwproducten en zijn reputatie ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid, heeft Slootsmid er het volste vertrouwen in dat Kubota ook in de landbouw een sterke speler wordt. Slootsmid heeft er dan ook zin in om als dealer het merk in de Achterhoek en Twente op de kaart te zetten. 

Is uw interesse gewekt? Dan ontvangt Slootsmid u graag op 13 april in Borculo.


Slootsmid, donderdag 12 april 2018
Meer info: http://www.slootsmid.com


Facebook reacties