De eerste Antonio Carraro Tony SR in Nederland

Noordmans Maaiservice uit het Friese Britswerd werkt sinds kort met de eerste Antonio Carraro Tony SR in Nederland. Op dit bedrijf zal de trekker vooral worden ingezet voor verschillende maaiwerkzaamheden.

De trekker valt op door veel unieke kenmerken. Zo heeft deze trekker een sterke 87 pk dieselmotor. Door de compacte afmetingen in combinatie met de knikbesturing is de trekker extreem wendbaar. De snelheid kan traploos worden ingesteld van 0 tot 40 km/uur. Dat is ideaal in combinatie met bijvoorbeeld een maaimachine.

Uniek is ook dat het stuur, de stoel en alle bijbehorende bedieningsinstrumenten in enkele seconden kunnen worden omgedraaid. Zo verandert de trekker plotseling in een werktuigdrager. Dit biedt grote voordelen qua multifunctionaliteit en zicht op het werk. De nieuwe geavanceerde boordcomputer biedt veel belangrijke informatie over de trekker en een groot aantal instelmogelijkheden.

Naast als knikbestuurde trekker is de Tony ook in een fuseebesturing te krijgen. De nieuwste Antonio Carraro Tony trekkers worden geleverd met een 98 pk sterke motor, die voldoet aan de nieuwste emissienormen.

 

Tijdens de Hissink Experience dagen op 15 en 16 juni kunt u de nieuwste trends en ontwikkelingen zien op het gebied van de mechanisatie voor de groene sector. Op het terrein van Hissink in Oeken (bij Brummen) kunt u allerlei machines zien werken en kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden van deze machines in uw situatie. 

Zo kunt u de werking zien van houtversnipperaars, stobbenfrezen, houtklepels, klepelmaaiers, armklepelmaaiers, snoeiwerktuigen, haakarmsystemen enzovoorts. Ook kunt u zelf rijden op diverse trekkers. Ervaar zelf wat u met de machines van Hissink kunt presteren.

Meer info: https://www.hissink-oeken.nl/


HISSINK & ZONEN Trekkerweb, woensdag 23 mei 2018
Meer info: http://www.hissink-oeken.nl


Gerelateerde artikelen
De Hissink Experience dagen
Op 15 en 16 juni
Antonio Carraro TTR 4400 - omkeer…
Multifunctionele trekker van 38 pk
Antonio Carraro MACH 4 rupstrekke…
Antonio Carraro MACH 4 rupstrekker
Nieuws
Antonio Carraro SX kniktrekker
Antonio Carraro SX kniktrekker. Deze is geleverd a…
Afleveringen Antonio Carraro trek…
Antonio Carraro SN 6400. SMB mechanisatie in Gende…
Antonio Carraro TTR 4400 - omkeer…
De Antonio Carraro TTR 4400 HST is een hydrostatis…
Antonio Carraro SRH 9800 Infinity
Antonio Carraro SRH 9800 Infinity Knikgestuurde omk…
Antonio Carraro SN 6400 V Major g…
De SN 6400 is een smalle, knikgestuurde trekker di…
Antonio Carraro MACH 4 rupstrekke…
Mach 4 (87hp) is een gelede omkeerbaar quadtrack v…
Facebook reacties