Kubota investeert 55 miljoen in nieuw Europees R&D centrum voor trekkers

In het kader van Kubota's voortdurende groei in Europa, heeft Kubota Corporation aangekondigd dat het 55 miljoen euro gaat investeren in een nieuw R&D centrum in Europa. De nieuwe site bevindt zich in Crépy-en-Valois (Frankrijk) en zal in 2020 volledig operationeel zijn.

Kubota, al aanwezig in meer dan 110 landen over de hele wereld, wil internationaal blijven groeien. Deze nieuwste investering zal de groei versnellen. Sinds Kubota Holding Europe in 2017 werd gelanceerd, heeft het bedrijf zijn bedrijfsidentiteit in Europa versterkt. Daarbij synchroniseren de medewerkers processen en procedures, zodat er een consistente benadering is voor hoe de bedrijfseenheden werken. Het resulteert in de beste services en producten aan dealers en eindgebruikers.
In 2017 bleef de verkoop van trekkers van Kubota groeien in Europa. De producten van Kubota hebben prestigieuze onderscheidingen en prijzen in Europa gekregen, waaronder de FIMA Technical Novelty Award voor de autonome landbouwtrekker Agri Robo en de Tractor de Espana Award in de categorie 'Specialty Tractor' voor de Model M5101 Narrow Advance Cab.


Kubota, woensdag 11 juli 2018

Facebook reacties