Alle grote trekkermerken op jubileumeditie AgroTechniek Holland

Alle grote trekkermerken staan in september op de jubileumeditie van AgroTechniek Holland. "Dat is goed nieuws voor onze bezoeker", aldus beursmanager Willem Bierema. "Enkele trouwe deelnemers gaan dit jaar groter exposeren, zoals Argi (met onder meer McCormick en Landini), Kamps de Wild, Agrometius en Wingssprayer, dat vele malen groter staat dan voorheen. Ook verwelkomen we nieuwe deelnemers, zoals Roelama, RAMM Equipment, VDL Weweler Parts, Ifor Williams Trailers Benelux en Kröger."

"ATH biedt niet alleen de mogelijkheid om nieuwe machines te tonen en te verkopen door exposerende merken, maar ook jonge gebruikte machines: in het Zo goed als nieuw Paviljoen kunnen dealers van de exposerende merken op de beurs hun jonge gebruikte kapitaalintensieve trekkers en werktuigen tonen die minimaal één jaar oud zijn of minimaal 500 draaiuren hebben. Naast de ruim 3.000 trekkers en machines van 500 merken zijn er dagelijks demonstraties aardappeltechniek, maïs, bieten rooien en niet-kerende grondbewerking en kunnen bezoekers op een speciaal parcours hun behendigheid met trekkers, heftrucks en verreikers testen. En op het TrekkerParcours testritten maken op de allernieuwste trekkermodellen. Kortom, we tonen 'alles wat boeren boeit'."

Zo goed als nieuw Paviljoen met jong gebruikte trekkers en werktuigen

ATH is niet alleen een podium voor verkoopstimulatie en merkbeleving van nieuwe trekkers en werktuigen, maar ook voor gebruikte machines. De meeste dealers zijn op de vakbeurs ATH aanwezig in de stand van het trekkermerk en/of de machinemerken dat zij voeren, maar om hun aanwezigheid nog effectiever te maken organiseert ATH het Zo goed als nieuw Paviljoen. Bierema: "Uiteraard onder strikte voorwaarden. Zo geldt het alleen voor erkende dealerbedrijven die Fedecom-lid zijn, waarvan hun leveranciers met de desbetreffende merken op de beurs exposeren. Bovendien zijn het per dealer maximaal twee trekkers en twee werktuigen. Jong gebruikte machines zijn belangrijk voor mechanisatiebedrijven én zeer interessant voor bezoekers. Daarom biedt ATH als platform van fabrikanten, importeurs en dealers de mogelijkheid ze te tonen."

Dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur

De vijfde editie van Nederlands grootste landbouwevenement in Biddinghuizen is van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september 2018 dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. De organisatie is in handen van AgroTechniek Holland, de beursorganisatie die 100 procent eigendom is van Fedecom.

Alle actuele informatie over deelnemers, merken, innovaties en de plattegrond is te vinden op www.agrotechniekholland.nl.


Agrotechniek Holland , donderdag 9 augustus 2018
Meer info: http://www.agrotechniekholland.nl


Facebook reacties