Rooimachines, trekkers en landbouwmachines in maandelijkse materieelveiling te Zwolle

BVA Auctions organiseert online maandelijks een materieelveiling te Zwolle. De veiling van deze maand vindt plaats van 7 t/m 15 augustus 2018 op het platform van BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen. 

Het veilingaanbod bestaat onder uit onder meer: Grimme aardappelrooiers, Breson stortbunker, Case en Fendt trekkers, Vervaet zelfrijdende bietenrooier, opraapwagens, tuin- en parkmachines en nog veel meer.

Voor meer veilinginformatie bezoek de volgende website: https://www.bva-auctions.com/auction/lot/32364

De maandelijkse materieelveiling in Zwolle wordt alweer voor de achtste keer dit jaar georganiseerd. De veiling is speciaal opgezet is voor het (laten) veilen van onder meer overtollig materieel. De animo hiervoor is nog steeds groeiend en het aantal aanmeldingen van inbrengers blijft toenemen. 

Veilen via BVA Auctions is eenvoudig. BVA Auctions zorgt ervoor dat op locatie een report of survey en een uitgebreide foto- en videopresentatie worden gemaakt. De veiling start iedere tweede dinsdag en sluit iedere derde woensdag van de maand. Inbrengers kunnen al deelnemen vanaf één machine. De kosten van deelname zijn slechts 75 euro.

Eenvoudig uw overtollig materieel of machines verkopen? 

Voor meer informatie bezoek onze website https://www.bva-auctions.com/news/index/12614 of neem vrijblijvend contact op de materieel specialist van BVA Auctions.


BVA Auctions , dinsdag 7 augustus 2018
Meer info: http://www.bva-auctions.com/auction/lot/32364


Facebook reacties