Reesink Technische Handel heet nu Reesink Agri

Reesink Technische Handel, de importeur van Kuhn en Rauch, heet vanaf vandaag Reesink Agri. Dit maakte directeur Pieter Koeman vandaag bekend tijdens AgroTechniek Holland. Gerrit van der Scheer en Arjan Mulder drukten op de rode knop voor de onthulling van de nieuwe naam.

De importeur van landbouwmachines, Reesink Technische Handel B.V., die al ruim 100 jaar kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines distribueert, heet vanaf vandaag Reesink Agricultural Equipment NL B.V. oftewel Reesink Agri. Dat is de nieuwe handelsnaam. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijker positionering in de Nederlandse agrarische markt.

De naamswijziging is onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om duurzaam te innoveren en daarbij een toegevoegde waarde te zijn voor de agrarische sector. Een nieuwe bedrijfsnaam en de nieuwe frisse uitstraling dragen bij aan de bewustwording en makenook voor klanten beter duidelijk wie en wat het bedrijf wil zijn. "We willen een partner zijn in agribusiness", aldus Pieter Koeman (managing director). "Het is belangrijk om onze ambities goed te communiceren richting de klant. Mede door onze omvang, ervaring, kennis en ons uitgebreide dealernetwerk zijn wij al geruime tijd een betrouwbare partner in het leveren van professionele landbouwmachines van gerenommeerde A-merken zoals Kuhn, Rauch, Bergmann, Knoche, Einböck en sinds september 2018 ook van Naio. Er is gekozen voor een nieuwe herkenbare naam met een frisse uitstraling. Reesink Agri geeft al duidelijk aan op welke doelgroep wij ons richten."


Reesink Agri is gevestigd in Apeldoorn, maakt onderdeel uit van de divisie Reesink Agricultural Equipment en is een dochteronderneming van Royal Reesink B.V. Laatstgenoemde is opgericht in 1786 en is één van de oudste en ook één van de snelst groeiende ondernemingen in Nederland.
Neem ook even een kijkje op de nieuwe website.

 


Trekkerweb, dinsdag 11 september 2018

Facebook reacties