Trekkerweb Merkpartners

Merkenpartners zijn marktpartijen die informatie (commercieel en/of redactioneel) via Trekkerweb.nl tegen betaling kunnen plaatsen. Merkenpartners kennen geen exclusiviteit, meerdere bedrijven uit een zelfde branche kunnen gelijktijdig partner zijn. De partners verbinden zich voor minimaal een jaar aan Trekkerweb.nl. De informatie van de Merkenpartners wordt op de homepage (middelste kolom) getoond in de rubriek Merkpartners. Deze artikelen worden daarnaast per merk overzichtelijk gerubriceerd op de desbetreffende eigen micro-site merkpagina. Een selectie van deze artikelen (nieuws, video, foto) wordt op de Trekkerweb.nl nieuwsbrief en op social media (Facebook, Youtube) geplaatst.

Is uw bedrijf / merk ook actief in de landbouwmechanisatie? Voor meer informatie over het Merkenpartnerschap binnen Trekkerweb.nl kunt contact opnemen met Agrio, bel 0314 - 68 44 48 of mail naar info@agrio.nl.


AMAZONE
AMAZONE

Met zijn 135-jarig bestaan is AMAZONE een begrip in de agrarische sector. Het door dhr. Dreyer opgerichte AMAZONEN-Werke staat o.a. bekend om haar veldspuiten, kunstmeststrooiers, grondbewerkingsmachines en zaaimachines welke geproduceerd worden op diverse locaties in Duitsland, Hongarije, Rusland en Frankrijk. AMAZONE is inmiddels een wereldwijde Full-Liner voor de intelligente landbouw met kernwaarden als vertrouwen, betrouwbaarheid, duurzaamheid, innovatie en rendabiliteit. De innovatie kenmerkt zich o.a. in onderzoek en ontwikkeling, deze is sterk door voorsprong. Met in totaal 32 verkregen medailles op de AgriTechnica behoort AMAZONE tot de meest innovatieve ondernemingen in de branche!

Merkpartner pagina | AMAZONE website

Case-IH
Case-IH

Case IH staat klaar voor klanten wereldwijd en is vastbesloten om samen met klanten de meest krachtige, productieve, betrouwbare apparatuur te ontwikkelen - ontworpen voor de hedendaagse agrarische sector. Case IH gaat daarom uitdagingen voor u aan en zorgt voor de levering van innovatieve producten, service en diensten.

Merkpartner pagina | Case-IH website

Deutz Fahr
Deutz Fahr

DEUTZ-FAHR is een merk dat enorm investeert in technologie. Het heeft als doelstelling de Iandbouwer altijd te voorzien van ultramoderne maar betrouwbare landbouwvoertuigen, waarmee zijn werkt verlicht wordt en de productiviteit geoptimaliseerd. Het bedrijf vervult deze missie met de grootste vastberadenheid en vol trots. Bij een DEUTZ-FAHR-tractor wordt niets aan het toeval overgelaten.

Merkpartner pagina | Deutz Fahr website

Fendt
Fendt

Fendt is niet alleen een naam, Fendt is een overtuiging. Met Fendt tractoren en oogstmachines bereiken veehouders, akkerbouwers, loonwerkers en groenvoorzieners hun doelen sneller en met hogere opbrengsten. In 1930 begon het tijdperk van de Fendt 6 pk Dieselross tractoren. Tot op de dag van vandaag zet Fendt de standaard in de agrarische technologie, inmiddels met maximaal 500 pk.

Merkpartner pagina | Fendt website

Güttler
Güttler

Al meer dan 30 jaar is GÜTTLER de innovatie marktleider op het gebied van bodemstructuur. Dat bewijzen onze producten en de grote hoeveelheid patenten. Uw wensen in de akkerbouw en veehouderij staan daarbij op de eerste plaats. Ons gezamenlijke doel is: langdurig hoge opbrengsten met een maximale efficiëntie en het beste voor uw bodem.

Merkpartner pagina | Güttler website

Homburg
Homburg

HOMBURG Holland is importeur van HARDI veldspuiten en VÄDERSTAD zaai- en grondbewerkingsmachines in Nederland. HOMBURG produceert draincleaners in eigen beheer.

Merkpartner pagina | Homburg website

John Deere
John Deere

Deere & Company is een wereldleider in het leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van hen die verbonden zijn aan het land. Sinds 1837, heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd die gebouwd zijn op een traditie van integriteit.

Merkpartner pagina | John Deere website

Joskin
Joskin

De groep JOSKIN produceert wereldwijd het grootste gamma aan landbouwwagens bestemd voor het verspreiden en transporteren van landbouwproducten. Opgericht in 1968 door Victor Joskin, is het bedrijf snel ontwikkelt tot een internationale groep met nog steeds een familiale leiding. Vandaag bezetten de JOSKIN machines meer dan 40 landen wereldwijd.

Merkpartner pagina | Joskin website

KAWECO
KAWECO

KAWECO is een Nederlandse fabrikant van landbouwmechanisatie machines met als specialisme mesttanken, bemesters en silagewagens. Alle producten worden compleet in Nederland gefabriceerd. Het transporteren en uitbrengen van drijfmest verschilt sterk per streek. Of u nu in een heuvelachtige regio, op vlak land, met rundermest of biogassubstraten werkt en korte of lange intensieve werkdagen maakt; elke klant heeft zijn speciale eisen. De fabricage van onze machines is op uw speciale wensen ingesteld.

Merkpartner pagina | KAWECO website

Kongskilde
Kongskilde

Kongskilde levert grondbewerking-, zaai, voederwinning- en voederverwerkingsmachines. In 2015 lanceerde Kongskilde haar ‘one brand strategy’. Merknamen als Howard, Nordsten, Överum, Becker en JF worden sindsdien onder één naam op de markt worden gebracht: Kongskilde. Alle machines zijn herkenbaar door de rode merkidentiteit, in combinatie met zwarte accenten: ‘moving agriculture ahead’.

Merkpartner pagina

Krone
Krone

Al vele jaren ontwikkelt en bouwt KRONE in het Duitse Spelle hoogwaardige voederwinningsmachines. Het continue investeren in innovatie, knowhow en klantgerichtheid zorgt ervoor dat KRONE behoort tot de top van Duitse machinefabrikanten. In het marktsegment van schijvenmaaiers en rondebalenpersen is KRONE al jaren marktleider.

Merkpartner pagina | Krone website

Massey Ferguson
Massey Ferguson

Jaarlijks investeert MASSEY FERGUSON vele miljoenen in de ontwikkeling van nieuwe techniek. Uitgangspunt is en blijft dat de eindgebruiker efficiënter kan werken en een lagere kostprijs kan realiseren. De vasthoudendheid van dit beleid vertaalt zich in vaste en herkenbare kernwaarden van MASSEY FERGUSON producten: een laag brandstofverbruik, een hoge capaciteit, hoge betrouwbaarheid en een duurzame investering.

Merkpartner pagina | Massey Ferguson website

Mitas
Mitas

Het Tsjechische MITAS heeft 80 jaar ervaring in het produceren van banden. MITAS heeft 5 productielocaties Europa en de VS. Één op de vier trekkers en één op de 2 oogstmachines heeft door MITAS geproduceerde banden! De Premium collectie omvat technisch de meest geavanceerde banden voor de krachtigste trekkers/machines. MITAS, innovation and teamwork.

Merkpartner pagina | Mitas website

New Holland
New Holland

New Holland biedt de ruimste keuze aan gebruiksvriendelijke tractoren, oogstmachines en transportmiddelen: meer dan 80 productlijnen en 300 modellen. Naast een efficiënte Onderdelen- en Service-ondersteuning biedt ze een reeks op maat gemaakte financiële diensten. Een bereikbaar en professioneel wereldwijd dealernetwerk garandeert seizoen na seizoen totale bijstand en expertenadvies.

Merkpartner pagina | New Holland website

Valtra
Valtra

VALTRA tractoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots. Elke tractor is speciaal samengesteld naar de individuele wensen van de klant en is ontworpen om de zwaarste krachtmetingen te weerstaan. Zij leveren de beste prestaties onder de zwaarste werkomstandigheden.

Merkpartner pagina | Valtra website

Veenhuis
Veenhuis

Veenhuis Machines BV ontwikkelt en fabriceert al meer dan 75 jaar innovatieve machines voor het transporteren, aanwenden en bewerken van mest. Veenhuis heeft een uitgebreid programma mesttanks, zoden- en bouwlandbemesters en mestscheiders. Veenhuis is continu bezig met verbetering van haar producten en het doorvoeren van innovaties voor zowel de thuismarkt alsook voor de exportmarkten.

Merkpartner pagina | Veenhuis website

Vervaet
Vervaet

Topkwaliteit produceren is het kenmerk van VERVAET. Begonnen in 1957 te Biervliet, Nederland, heeft VERVAET innovatieve oplossingen geleverd die boeren en loonwerkers helpen gemakkelijker, efficiënter en effectiever te werken. De Hydro Trike zelfrijdende mestinjecteur is dé maatstaf in zijn segment, hetgeen blijkt uit het marktleiderschap. Met de Q-Series en Beet Eater zelfrijdende bietenrooiers levert VERVAET machines die het oogsten naar een hoger niveau brengen. VERVAET - Experiencing Quality!

Merkpartner pagina | Vervaet website

Vredestein
Vredestein

Vredestein staat al meer dan een eeuw bekend als een hoogwaardig Europees merk voor premium banden, onder meer voor landbouw- & industriële toepassingen. Zo worden de Vredestein Traxion-tractorbanden met hun karakteristieke, gebogen nokken geroemd om hun optimale trekkracht, uitstekende lossingseigenschappen en lange levensduur. Niet voor niets werden de TraxionXXL en Traxion+ onlangs onderscheiden door het onafhankelijke Duitse test- en onderzoeksinstituut DLG. #Livetheland

Merkpartner pagina | Vredestein website

de Factorij
de Factorij

De FACTORIJ is een importeur, gespecialiseerd in landbouwtrekhaken van SCHARMÜLLER, bandenspanning wissel systemen van PTG, voorladers van Hauer, luchtremsetten en airco’s van ATZLINGER en snelkoppelingsysteem van GANGL.

Merkpartner pagina | de Factorij website

Duport
Duport

DUPORT is een toonaangevend en innovatieve fabrikant op het gebied van mestverwerking. DUPORT staat voor topkwaliteit mestverwerkingsmachines die leiden tot de beste prestaties en resultaten voor haar klanten. Het assortiment bestaat uit pomptankwagens, zodenbemesters en de Liquiliser. DUPORT sterk in maatwerk!

Merkpartner pagina | Duport website

Vredo
Vredo

VREDO is een innovatieve fabrikant van landbouw machines en machines voor de groene sector. De VREDO zelfrijdende (Mest)-Tracs blinken uit in het behoud van open bodemstructuur, hoogste capaciteit per uur en ergonomische werkplek. Door het unieke Dubbele Schijven Systeem, dat graszaad daadwerkelijk in de grond brengt en laat groeien, is VREDO marktleider in Europa.

Merkpartner pagina | Vredo website