Vakblad

Trekkerweb MagazineTrekkerweb, voortgekomen uit AgraPower, is het grootste landbouwmechanisatievakblad van Nederland dat u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen.

Het blad Trekkerweb heeft een onderscheidend groot formaat met mooie en grote foto’s. Het biedt in het eerste deel ruimte aan de merken, het aanbod van nieuwe producten en redactionele artikelen over de laatste stand der techniek: marktintroducties van nieuwe tractoren en machines, machinevergelijking en bijvoorbeeld de Trekkerwebtest. In deze test onderwerpen drie lezers zelf een tractor aan een uitgebreide test. Het tweede gedeelte bevat het aanbod van nieuw en gebruikt materieel. Het blad Trekkerweb sluit hierdoor perfect aan bij de succesvolle website Trekkerweb.nl en bij de overige vakbladen uit het huis van Agrio.

Als onafhankelijke informatieverstrekker onderscheiden wij ons door kennis en gedrevenheid én een positie met de neus op de markt. Graag voorzien wij u ook in print van deze belangrijke informatiebron voor de landbouwmechanisatie met een ruim aanbod van concrete mechanisatieproducten en redactionele info. Vraag daarom gerust een proefnummer aan of maak gebruik van ons abonnement aanbod.

Abonneren Proefnummer aanvragen


Trekkerwebtest Claas Arion 450 ee…
Trekkerwebtest Claas Arion 450 een echte voorlader…
Nu in het Vakblad van Trekkerweb …
Nu in het Vakblad van Trekkerweb deze maand
Preview Trekkerwebtest: CLAAS ARI…
Preview Trekkerwebtest: CLAAS ARION 450 PANORAMIC …
‘M.A.N. was de Fendt van de jaren…
‘M.A.N. was de Fendt van de jaren vijftig’
Loonbedrijf Verhoeven in Aarle-Ri…
Loonbedrijf Verhoeven in Aarle-Rixtel hakselt
Nu in het Vakblad van Trekkerweb …
Nu in het Vakblad van Trekkerweb deze maand
Op bezoek bij loonbedrijf Volkeri…
Op bezoek bij loonbedrijf Volkerink Heino
Zoon steekt vader en broer aan me…
Zoon steekt vader en broer aan met het oldtimervir…