Vakblad

Trekkerweb MagazineTrekkerweb, voortgekomen uit AgraPower, is het grootste landbouwmechanisatievakblad van Nederland dat u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen.

Het blad Trekkerweb heeft een onderscheidend groot formaat met mooie en grote foto’s. Het biedt in het eerste deel ruimte aan de merken, het aanbod van nieuwe producten en redactionele artikelen over de laatste stand der techniek: marktintroducties van nieuwe tractoren en machines, machinevergelijking en bijvoorbeeld de Trekkerwebtest. In deze test onderwerpen drie lezers zelf een tractor aan een uitgebreide test. Het tweede gedeelte bevat het aanbod van nieuw en gebruikt materieel. Het blad Trekkerweb sluit hierdoor perfect aan bij de succesvolle website Trekkerweb.nl en bij de overige vakbladen uit het huis van Agrio.

Als onafhankelijke informatieverstrekker onderscheiden wij ons door kennis en gedrevenheid én een positie met de neus op de markt. Graag voorzien wij u ook in print van deze belangrijke informatiebron voor de landbouwmechanisatie met een ruim aanbod van concrete mechanisatieproducten en redactionele info. Vraag daarom gerust een proefnummer aan of maak gebruik van ons abonnement aanbod.

Abonneren Proefnummer aanvragen


Na 50 jaar loonwerk, tijd voor fe…
Na 50 jaar loonwerk, tijd voor feest en open dagen…
Een Engelsman met petroleum in zi…
Een Engelsman met petroleum in zijn bloed Fordson …
Nu in het Vakblad van Trekkerweb …
Nu in het Vakblad van Trekkerweb deze maand
Trekkerwebtest: John Deere 5125R …
Trekkerwebtest: John Deere 5125R met voorlader wie…
Preview Trekkerwebtest: McCormick…
Preview Trekkerwebtest: McCormick X6.440 VT-Drive
‘Een Bolinder Munktell weigert om…
‘Een Bolinder Munktell weigert om te slippen’
Proefrit Massey Ferguson 8740 Dyn…
Proefrit Massey Ferguson 8740 Dyna-VT Sterkste MF …
Nu in het Vakblad van Trekkerweb …
Nu in het Vakblad van Trekkerweb deze maand