Vakblad

Trekkerweb, voortgekomen uit AgraPower, is het grootste landbouwmechanisatievakblad van Nederland dat u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen.

Het blad Trekkerweb heeft een onderscheidend groot formaat met mooie en grote foto’s. Het biedt in het eerste deel ruimte aan de merken, het aanbod van nieuwe producten en redactionele artikelen over de laatste stand der techniek: marktintroducties van nieuwe tractoren en machines, machinevergelijking en bijvoorbeeld de Trekkerwebtest. In deze test onderwerpen drie lezers zelf een tractor aan een uitgebreide test. Het tweede gedeelte bevat het aanbod van nieuw en gebruikt materieel. Het blad Trekkerweb sluit hierdoor perfect aan bij de succesvolle website Trekkerweb.nl en bij de overige vakbladen uit het huis van Agrio.

Als onafhankelijke informatieverstrekker onderscheiden wij ons door kennis en gedrevenheid én een positie met de neus op de markt. Graag voorzien wij u ook in print van deze belangrijke informatiebron voor de landbouwmechanisatie met een ruim aanbod van concrete mechanisatieproducten en redactionele info. Vraag daarom gerust een proefnummer aan of maak gebruik van ons abonnement aanbod.

Abonneren Proefnummer aanvragen


Nu in het Vakblad van Trekkerweb …
Nu in het Vakblad van Trekkerweb deze maand
Farmall favoriet bij Wieringermee…
Farmall favoriet bij Wieringermeerboer
Video Trekkerwebtest met de DEUTZ…
Video Trekkerwebtest met de DEUTZ-FAHR 6215 RCshif…
Nu in het Vakblad van Trekkerweb …
Nu in het vakblad van Trekkerweb deze maand
Trekkerweb bezocht de kantine van…
Trekkerweb bezocht de kantine van mechanisatiebedr…
Vader en zoon Duijzer met hun pra…
Vader en zoon Duijzer met hun prachtige Ford trekk…
Nu in het vakblad van Trekkerweb …
Nu in het vakblad van Trekkerweb deze maand
John Deere 6230R en 6250R,230 en …
John Deere 6230R en 6250R,230 en 250 pk